Силата на белия ихтиол при кожни проблеми- Benemedo Vitella Ictamo!

Знаете ли, че белият ихтиол е ефикасен при:

- Себореен дерматит
- Периорален дермати
- Акне
- Акне Розацея
- Атопична екзема
- Псориазис

Белият ихтиол е известен със своите лечебни свойства при различни кожни проблеми. Неговата сила и ефективност се дължат на няколко ключови характеристики:

  1. Антисептични свойства: Белият ихтиол е известен със своето антисептично действие, което помага да се унищожат или предотвратят инфекции на кожата. Това е особено полезно при проблеми като акне и псориазис, където инфекцията може да усили симптомите.

  2. Противовъзпалителни свойства: Белият ихтиол има способността да намалява възпаленията на кожата. Това може да помогне да се облекчат симптоми като червене, оток и свръзване.

  3. Ускорява зарастването на рани: Белият ихтиол може да помогне за бързото зарастване на рани и наранявания на кожата. Той стимулира процеса на регенерация на клетките и помага за формирането на нова кожа.

  4. Успокояващ ефект: Белият ихтиол може да има успокояващ ефект върху кожата, като намалява чувствителността и дискомфорта при различни кожни проблеми.

Бенемедо Швейцария е лидер в България в продуктите с Бял ихтиол.

От серията се предлагат два продукта - Бенемедо Витела Иктамо крем и Бенемедо Витела иктамо форте крем против себорея, псориазис, акне, екземи и други.

Бенемедо Витела Иктамо крем:

Със своите:

  • антисеборейно,
  • себурегулиращо,
  • антимикробно
  • противовъзпалително,
  • противосърбежно действие

Високоефективна паста  за лице и тяло, предназначена за третиране на кожни проблеми, като екземи, псориазис, себореен дерматит, акне, лишеи и други. Благодарение на активните си съставки, кремът подпомага възстановяването на проблемната кожа, потиска възпаленията и действа антибактериално и антигъбично. Себумната секреция е нормализирана, а кожата е видимо успокоена. Пордуктът може да се използва от хора на най-различна възраст. Напълно безопасен, кремът е без съдържание на консервации, парабени и парфюм.

Активните съставки в Бенемедо Витела Иктамо крем:

Бял ихтиол (3%) – изразено противовъзпалително действие, намалява колонизацията с гъбички и омазняването, действа антибактериално.
Цинков оксид (10%) – с доказани успокояващи и регенеративни свойства.

Нанасяйте Бенемедо Витела Иктамо крем 3-4 пъти дневно върху засегнатите участъци.

Употребата може да продължи неограничено дълго до постигане на ефект.

Бенемедо Витела иктамо форте крем:

 

Представлява интензивна паста за лечение на тежки състояние на кожни проблеми като екзема, вкл атопична, себорея, тежко, възпалително акне, периорален дерматит. Идеално решение на екземите предизвикани от маските. Формулата съдържа бял ихтиол, който има силни противовъзпалителни свойства, неговото антибактериално действие се подсилва от противогъбичното действие на октопирокса и дермасофт декалакта. Цинкът има противовъзпалителни, възстановяващи и антисептични свойства.

Активните съставки в Бенемедо Витела иктамо форте крем са: 3% Бял ихтиол ,10% Цинк, 0,5% октопирокс.

Притежава същата ефикасност като  Витела иктамо, но засилено антибактериално действие.

Нанесете върху засегнатите зони 3-4 пъти дневно. Ползвайте 2-4 седмици. След това може да преминете към Бенемедо Витела Иктамо.