Хранителни добавки Walmark в онлайн аптека Нове

Walmark

Артикули 1-32 от 50

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Walmark ПРОСТЕНАЛ ПЕРФЕКТ ТАБЛ. Х 60+ ПОДАРЪК НОЖЧЕ/ БАТЕРИЯ/ОТВЕРТКА
  рейтинг:
  100%
  46,49 лв.
 2. Walmark ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС 120 + 60 ТАБЛ. ВАЛМАРК
  Промо цена 63,59 лв. Редовна цена 74,79 лв.
 3. Walmark ПРОСТЕНАЛ НАЙТ ТАБЛ. Х 30 ВАЛМАРК
  Промо цена 24,69 лв. Редовна цена 28,99 лв.
 4. Walmark ПРОСТЕНАЛ НАЙТ ТАБЛ. Х 60 ВАЛМАРК
  Промо цена 39,99 лв. Редовна цена 46,99 лв.
 5. Walmark ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ ТАБЛ. Х 60 ВАЛМАРК
  Промо цена 43,69 лв. Редовна цена 50,99 лв.
 6. Walmark ГИНКО ПРИМ МАКС ТАБЛ. 120 МГ Х 30 + 10 ВАЛМАРК
  Промо цена 25,49 лв. Редовна цена 29,99 лв.

Артикули 1-32 от 50

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Walmark е водеща марка в индустрията за хранителни добавки и здравни продукти, утвърдила се като главен производител в Централна и Източна Европа.

История и характеристики на марка Walmark

Основана през 1990 година в Чехия, компания Walmark е израснала до международно признание, благодарение на своите иновативни и качествени продукти.

Като част от глобалната фармацевтична група STADA, Walmark спазва строги стандарти за качество и се стреми към това да бъде надежден партньор в грижата за здравето.

Основната философия на марката е да предоставя на потребителите висококачествени, безопасни и ефективни добавки, които поддържат и подобряват здравето. 

Компанията се фокусира върху разработването на формули, които са в съответствие с най-новите научни изследвания и иновации в областта на хранителните добавки.

Производственият процес се осъществява в собствени модерни фармацевтични заводи в Чехия, които отговарят на високите изисквания и стандарти за лекарства на GMP - Добра производствена практика.

Walmark се ангажира също така с корпоративна социална отговорност, инвестирайки в различни инициативи за подобряване на общественото здраве. Компанията поддържа активна роля в разработването на продукти, които са както ефикасни, така и отговорни към околната среда.

Продуктите на марката се продават в повече от 40 страни по света, което показва тяхното широко международно признание и доверие от страна на клиентите.

Компанията Walmark е отличена с редица престижни награди за своята дейност, включително признанието Чешки супербранд за 2019 година и е сертифицирана със стандарти за качество ISO и НАССР, както и за добра практика на дистрибуция (GDP). 

Основни продукти и серии в каталога на Walmark

Продуктовата гама на Walmark обхваща широк спектър от категории, включително:

 • Витамини
 • Минерали за пиене;
 • Билкови екстракти;
 • Продукти за подкрепа на имунната система
 • Добавки за сърдечно-съдово здраве
 • Добавки за здравето на стави, кости и сухожилия
 • Продукти за спокойствие и сън и др.

Всяка серия продукти е създадена с внимание и и се отличава с внимателно подбрани съставки и строги производствени стандарти.

Най-популярните серии от продукти на Walmark може да научите по-долу.

Walmark витамини и минерали

Тази серия предоставя широк спектър от витамини и минерали за цялото семейство.

В нея ще откриете продукти като цинк на Валмаркза поддържане на здрав имунитет, магнезий занормална функция на мускулите и кръвоносната система, лутеин за здравето на очите, както и много други важни за организма добавки.

Walmark билкови екстракти

Марката предлага висококачествени билкови добавки, включително Walmark Силимарин Макс с бял трън, специално формулиран с цел интензивно въздействие върху черния дроб.

Добавките от серията са създадени с богато разнообразие от билкови съставки, които поддържат оптималното функциониране на различни органи и системи в тялото.

Walmark за памет и концентрация

GinkoPrim е серия създадена да допринася за нормалното кръвооросяването на мозъка и крайниците, както и подобрява концентрацията.

Включените продукти съдържат екстракт от Гинко билоба - билка, подпомагаща паметта и когнитивните функции. Тези добавки са предназначени за хора, които търсят естествени решения за подобряване на мозъчната дейност и фокуса.

Walmark за здрава сърдечно-съдова система

ОмегаПрим на Валмарк е серия с омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за сърдечното здраве

Чрез тези продукти си осигурявате нормалната сърдечна дейност и комплексна грижа за сърцето и кръвоносните съдове.

Walmark за стави, кости и мускули

Тази серия подобрява мобилността и гъвкавостта на ставите.Продуктите са формулирани с ключови съставки, които се грижат за тялото, като същевременно поддържат костното здраве и мускулната сила.

Популярен продукт от серията е Walmark Глюкозамин Форте, който е идеален при повишено физическо натоварване или в напреднала възраст.

Компанията Walmark предлага своите продукти в различни форми за прием - капсули, таблетки, желирани таблетки, спрей, сашета и други. 

Защо да изберете продукти Walmark от е-Аптека Нове?

Онлайн аптека Нове предлага богат асортимент от продукти на Walmark, включително витамини, минерали и специализирани добавки за различни здравословни нужди. При нас продуктите на Валмарк винаги са на достъпна цена, а доставката е до всяка точка на страната.

Мненията на нашите клиенти относно продуктите на Валмарк България са единодушно положителни, като подчертават ефективността и качеството на техните формули.

Често задавани въпроси

Как Walmark гарантира качеството на своите продукти?

Walmark се ангажира със строг контрол на качеството и спазва всички регулаторни изисквания. Компанията провежда научни изследвания и разработки, за да гарантира високото качество и ефективност на продукта.

Walmark предлага ли добавки за деца?

Да, Walmark предлага хранителни добавки за деца, включително витамини и минерали, адаптирани към техните нужди.

Предлага ли Валмарк специализирани продукти за спортисти или хора с активен начин на живот?

Да, компанията предлага продукти, които са специално формулирани за спортисти и хора с активен начин на живот. Те включват витамини и минерали за естествена подкрепа на вашия организъм, както и хранителни добавки за енергия и възстановяване.