Хранителни добавки Walmark в онлайн аптека Нове

Walmark

Артикули 1-32 от 49

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Walmark ПРОСТЕНАЛ ПЕРФЕКТ ТАБЛ. Х 60+ ПОДАРЪК НОЖЧЕ/ БАТЕРИЯ/ОТВЕРТКА
  рейтинг:
  100%
  Промо цена 37,69 лв. Редовна цена 42,89 лв.
 2. Walmark МАРСИАНЦИ ЗАЩИТНИ СИЛИ ЖЕЛИРАНИ ТАБЛ. Х 50 ВАЛМАРК
  Промо цена 24,47 лв. Редовна цена 27,19 лв.
 3. Walmark ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС 120 + 60 ТАБЛ. ВАЛМАРК
  Промо цена 59,99 лв. Редовна цена 68,99 лв.
 4. Walmark ПРОСТЕНАЛ НАЙТ ТАБЛ. Х 30 ВАЛМАРК
  Промо цена 24,59 лв. Редовна цена 26,99 лв.
 5. Walmark ПРОСТЕНАЛ НАЙТ ТАБЛ. Х 60 ВАЛМАРК
  Промо цена 39,59 лв. Редовна цена 42,89 лв.
 6. Walmark СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ СПРЕЙ ЗА НОС 15МЛ
  Промо цена 15,99 лв. Редовна цена 18,49 лв.
 7. Walmark ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ ТАБЛ. Х 60 ВАЛМАРК
  Промо цена 41,49 лв. Редовна цена 46,49 лв.
 8. Walmark МАРСИАНЦИ ГУМЕНИ ВИТАМИНИ С ЕХИНАЦЕЯ Х60 ВАЛМАРК
  Промо цена 24,47 лв. Редовна цена 27,19 лв.
 9. Walmark ГИНКО ПРИМ МАКС ТАБЛ. 120 МГ Х 30 + 10 ВАЛМАРК
  Промо цена 24,89 лв. Редовна цена 27,79 лв.

Артикули 1-32 от 49

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Walmark е водеща марка в индустрията за хранителни добавки и здравни продукти, утвърдила се като главен производител в Централна и Източна Европа.

История и характеристики на марка Walmark

Основана през 1990 година в Чехия, компания Walmark е израснала до международно признание, благодарение на своите иновативни и качествени продукти.

Като част от глобалната фармацевтична група STADA, Walmark спазва строги стандарти за качество и се стреми към това да бъде надежден партньор в грижата за здравето.

Основната философия на марката е да предоставя на потребителите висококачествени, безопасни и ефективни добавки, които поддържат и подобряват здравето. 

Компанията се фокусира върху разработването на формули, които са в съответствие с най-новите научни изследвания и иновации в областта на хранителните добавки.

Производственият процес се осъществява в собствени модерни фармацевтични заводи в Чехия, които отговарят на високите изисквания и стандарти за лекарства на GMP - Добра производствена практика.

Walmark се ангажира също така с корпоративна социална отговорност, инвестирайки в различни инициативи за подобряване на общественото здраве. Компанията поддържа активна роля в разработването на продукти, които са както ефикасни, така и отговорни към околната среда.

Продуктите на марката се продават в повече от 40 страни по света, което показва тяхното широко международно признание и доверие от страна на клиентите.

Компанията Walmark е отличена с редица престижни награди за своята дейност, включително признанието Чешки супербранд за 2019 година и е сертифицирана със стандарти за качество ISO и НАССР, както и за добра практика на дистрибуция (GDP). 

Основни продукти и серии в каталога на Walmark

Продуктовата гама на Walmark обхваща широк спектър от категории, включително:

 • Витамини
 • Минерали за пиене;
 • Билкови екстракти;
 • Продукти за подкрепа на имунната система
 • Добавки за сърдечно-съдово здраве
 • Добавки за здравето на стави, кости и сухожилия
 • Продукти за спокойствие и сън и др.

Всяка серия продукти е създадена с внимание и и се отличава с внимателно подбрани съставки и строги производствени стандарти.

Най-популярните серии от продукти на Walmark може да научите по-долу.

Walmark витамини и минерали

Тази серия предоставя широк спектър от витамини и минерали за цялото семейство.

В нея ще откриете продукти като цинк на Валмаркза поддържане на здрав имунитет, магнезий занормална функция на мускулите и кръвоносната система, лутеин за здравето на очите, както и много други важни за организма добавки.

Walmark билкови екстракти

Марката предлага висококачествени билкови добавки, включително Walmark Силимарин Макс с бял трън, специално формулиран с цел интензивно въздействие върху черния дроб.

Добавките от серията са създадени с богато разнообразие от билкови съставки, които поддържат оптималното функциониране на различни органи и системи в тялото.

Walmark за памет и концентрация

GinkoPrim е серия създадена да допринася за нормалното кръвооросяването на мозъка и крайниците, както и подобрява концентрацията.

Включените продукти съдържат екстракт от Гинко билоба - билка, подпомагаща паметта и когнитивните функции. Тези добавки са предназначени за хора, които търсят естествени решения за подобряване на мозъчната дейност и фокуса.

Walmark за здрава сърдечно-съдова система

ОмегаПрим на Валмарк е серия с омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за сърдечното здраве

Чрез тези продукти си осигурявате нормалната сърдечна дейност и комплексна грижа за сърцето и кръвоносните съдове.

Walmark за стави, кости и мускули

Тази серия подобрява мобилността и гъвкавостта на ставите.Продуктите са формулирани с ключови съставки, които се грижат за тялото, като същевременно поддържат костното здраве и мускулната сила.

Популярен продукт от серията е Walmark Глюкозамин Форте, който е идеален при повишено физическо натоварване или в напреднала възраст.

Компанията Walmark предлага своите продукти в различни форми за прием - капсули, таблетки, желирани таблетки, спрей, сашета и други. 

Защо да изберете продукти Walmark от е-Аптека Нове?

Онлайн аптека Нове предлага богат асортимент от продукти на Walmark, включително витамини, минерали и специализирани добавки за различни здравословни нужди. При нас продуктите на Валмарк винаги са на достъпна цена, а доставката е до всяка точка на страната.

Мненията на нашите клиенти относно продуктите на Валмарк България са единодушно положителни, като подчертават ефективността и качеството на техните формули.

Често задавани въпроси

Как Walmark гарантира качеството на своите продукти?

Walmark се ангажира със строг контрол на качеството и спазва всички регулаторни изисквания. Компанията провежда научни изследвания и разработки, за да гарантира високото качество и ефективност на продукта.

Walmark предлага ли добавки за деца?

Да, Walmark предлага хранителни добавки за деца, включително витамини и минерали, адаптирани към техните нужди.

Предлага ли Валмарк специализирани продукти за спортисти или хора с активен начин на живот?

Да, компанията предлага продукти, които са специално формулирани за спортисти и хора с активен начин на живот. Те включват витамини и минерали за естествена подкрепа на вашия организъм, както и хранителни добавки за енергия и възстановяване.