Лекарства за уши, нос и гърло

Артикули 1-60 от 280

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Novae Pharm РЕЦ.СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО И АФТИ (СЪСТАВ ГРАНОФУРИН) 50МЛ ЗА ВЪЗРАСТНИ СПРЕЙ
  рейтинг:
  100%
  11,90 лв.
 2. USPharmacy ХЕРБИТУСИН ПАСТИЛИ СИНУС И ГЪРЛО X 12
  Промо цена 6,89 лв. Редовна цена 7,69 лв.
 3. Fortex ФАРИНГОСЕПТ ТАБЛ. Х 20 ФОРТЕКС
  рейтинг:
  100%
  9,59 лв.

Артикули 1-60 от 280

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

С началото на зимния сезон идва и началото на грипните и простудни заболявания. Проблемите със здравето ни тласкат към проверка на наличностите в домашната аптечка, като лекарствата за уши, нос и гърло са едни от най-често използвани през това време от годината. Прилагат се при възрастни, деца и бебета, а предназначението им е да излекуват възпаленото гърло, да овладеят хремата и да намалят отока на носната лигавица. 

Какви лекарства за уши, нос и гърло има в раздела

В категорията ще откриете разнообразни продукти против кашлица, гърлобол, сухота в очите, за отпушване на носа, за почистване на ушната кал и др. Предлагат се под формата на аспиратори, назални спрейове, капки, таблетки, пастили и бонбони за смучене, а изборът им зависи от терапевтичните показания и предпочитания начин за тяхното приемане.

Някои от лекарствата в категорията са разработени за потушаване на неприятните симптоми, но и за защита против вируси, което ги прави често използвани през студените дни. В онлайн аптеката ще ги откриете на водещи марки във фармацевтичния бранш като Fortex, AboPharma, Aboca, Bayer и NaturPharma – всеки един производител гарантира напълно за качеството на предлаганите препарати.

Как да изберете правилните медикаменти?

Изборът на лекарства за уши, нос и гърло е отговорна и сложна задача. Може да го направите според:

 • оплаквания – при болно гърло, запушен нос, необходимост от чистене на ушния канал при възпалени и замърсени уши, оток на носната лигавица и наличие на секрети, синузит, сухи очи и т.н. Изберете препарат според това какви са моментите ви оплаквания и общото ви здравословно състояние, което е винаги добре да бъде проследено от лекар;
 • възраст – предлагаме лекарства за уши, за гърлобол и назални препарати при хрема, предназначени за възрастни, за деца и за малки бебета. Продуктовият ни каталог е адаптиран към нуждите и търсенето на нашите клиенти, което засяга различни по вид патологични състояния;
 • лекарско предписание – след като посетим кабинета на личния лекар, обикновено излизаме с рецепта в ръка, която трябва да изпълним. Има обаче препарати, които се отпускат и без
 • лекарско предписание и които са достъпни за свободна продажба в търговската мрежа – тук ще откриете именно такива;
 • начин на прием – лекарствата за нос могат да се прилагат под формата на капки или спрей, а тези за гърло се приемат посредством смучещи таблетки, които могат да са и изцяло на билкова основа.

Купете лекарствени продукти за уши, против хрема и за гърлобол от онлайн аптека Aptekanove.bg на достъпни цени и се погрижете за здравето си още сега.