Лекарства за хрема и запушен нос

Артикули 1-60 от 103

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-60 от 103

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Хремата се определя като банален здравословен проблем през зимните месеци. Тя е причина за появата на носен секрет, който може да е воднист или с бактериален произход. Запушеният и течащ нос е също част от “екстрите”, с които можем да се сдобием, когато времето навън е студено, а грипната епидемия е в разгара си. За неговото отпушване са подходящи ефикасните спрейове, капките и физиологичните разтвори, като последните са подходящи за възрастни, деца и бебета.

Кога са необходими лекарствата за запушен нос

В онлайн аптеката ще откриете богат избор от лекарства за запушен нос, които можете да закупите и на ниски цени. Предлагаме ги под формата на таблетки и разтвори, а аспираторите са също включени в продуктовата ни листа. 

Някои от лекарствените продукти в секцията са предназначени за възрастни, а други са насочени изцяло към детското здраве. Решенията за запушен нос са приложими, когато е налице лека до сериозна хрема, синузит или други неприятни състояния, свързани с горните дихателни пътища.

Какви видове са налични в категорията

Лекарствата за запушен нос в онлайн аптеката се различават помежду си по своя състав и приложение. Сред предложенията в раздела са:

  • назалните аспиратори – проектирани са за премахването на събралите се секрети в носа при бебетата. Дизайнът им е удобен, което ги прави лесни за използване у дома и по време на пътуване. Силата на засмукване е напълно безопасна и не подлага на риск здравето и комфорта на детето;
  • хомеопатичните спрейове – тези лекарства имат отлични терапевтични показания и са подходящи и за деца. Съставът им позволява да бъдат употребявани и като превантивна мярка срещу вирусни инфекции;
  • натуралните решения с морска вода – могат да се използват от хора от всякакви възрастови групи, включително и от бебета. Предпочитани лекарства са не само за лечение на хрема, но и за почистване на запушените носни пътища;
  • препаратите, съдържащи трамазолин хидрохлорид – подходящи са за деца над 6 години и са предназначени за отпушване на запушения нос и за намаляване отока на лигавицата.

Лекарствата за носна лигавица са сред постоянно присъстващите медикаменти в домашната аптека. Те могат да бъдат необходими във всеки един момент, така че разгледайте продуктите в категорията и поръчайте онлайн.

Защо да ги пазарувате от Aptekanove.bg

Изгодните ни ценови оферти не са всичко, което можем да ви предложим. При нас ще откриете разнообразни козметични продукти и лекарства, както и хранителни добавки за един по-здравословен начин на живот. Работим с популярни марки в търговската ниша, а обслужването ни е на най-високо ниво. Очакваме ви!