Натурални етерични масла

Артикули 1-60 от 115

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-60 от 115

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Благата на природата са полезни за нашето здраве и за красивия външен вид. Когато знаем как да ги използваме и съхраняваме, ще видим добри резултати и то за кратко време. В този раздел на онлайн аптека Aptekanove.bg ви очакват етерични масла на изгодни цени, чието приложение е доста широко. Подходящи са за косата и за кожата на лицето, както и за извършването на релаксиращи и лечебни масажи. Подобен вид натурални продукти се свързват с редица ползи, в които и самите вие ще се уверите.

За какво се използват етеричните масла

Преди всичко е важно да се открият висококачествени предложения, за да се разгърне ефектът им на 100%. Именно такива решения ще откриете в секцията – етеричните масла в онлайн аптеката са с оригинален произход и на добре познати марки като Ikarov, Rivana, Areon и др. Съдържат ценни съставки, извлечени от дървета, растения и семена, а употребата им датира от хилядолетия.

Етеричните масла се използват за подобряване на настроението, за успокоение, за пречистване и ароматизиране на въздуха, за лечение на грип и настинка, за подобряване на лошото храносмилане, за подхранване кожата и др. Широкият им спектър на приложение ги прави задължителен елемент от шкафа с козметични продукти и домашната аптечка. Тук ще ги откриете в множество разновидности, сред които са чаеното дърво, евкалиптът, лавандулата и т.н.

Как да изберете подходящите

Нормално е да не сте напълно сигурни какво етерично масло да купите. Ако не сте свикнали да използвате такъв вид козметика, навярно ще имате нужда от някои полезни насоки, а именно:

  • приложение – това е първата подробност, която трябва да обмислите при избора на етерично масло. Ако ментата е подходяща за енергизиране и за премахването на стреса, то лавандулата би била удачна при тъмни кръгове под очите и за употреба като репелент. Сандаловото дърво на свой ред се използва за регулиране на кръвното налягане и за засилването на имунитета;
  • аромат – сладък и дървесен, натрапчив и остър, ароматът на етеричното масло трябва да ви допада, да ви действа успокояващо, а не да ви напряга и дори да води до главоболие. Тревист и балсамов аромат има розмаринът, който притежава антимикробно действие и често се използва при ставни и мускулни болки;
  • марка и цена – финансовият аспект е винаги от значение при покупката на който и да е вид продукти. От Aptekanove.bg сме се постарали да изготвим ценово достъпна листа от артикули, чието ефективно действие е гарантирано, защото са качествени и на водещи в сегмента марки.

Поръчайте от сайта масловидна козметика за мазане и дифузиране от мента, лимонена трева, лимон, канела или с друг вид есенция. Доста от решенията са с био произход, като това ги прави идеални за приготвянето на домашни мазила.