Лекарства против киселини

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Паренето в гърдите или киселините са нещо, с което почти всеки човек се е сблъсквал. Горчивият и кисел вкус в устата са също сред неприятните симптоми, които могат да ни споходят в даден момент. Причините за тяхната поява често се дължат на нездравословно хранене, стрес, бременност и други физиологични и психосоматични състояния. За облекчаването им са разработени специални лекарства, каквито предлагаме и ние в Aptekanove.bg. Можете да ги поръчате от сайта ни на достъпни цени, както и да се възползвате от разнообразното ни продуктово портфолио.

Какво представляват киселините

Преди да пристъпите към употребата на лекарства за киселини, е добре да се запознаете с това на какво всъщност се дължат те. Най-просто казано, те се състоят в следното:

  • появяват се, когато съдържимото в стомаха попадне в хранопровода – това състояние се нарича още “рефлукс”, който се проявява и при много малки бебета;
  • бременните жени също страдат от киселини – повишените нива на прогестерона водят до отпускането на долния езофагеален сфинктер;
  • не подценявайте и значението на консумираните от вас храни – шоколадът, големите количества сол, пикантните ястия, кафето и млякото често причиняват парене в гърдите, затова е добре да ги избягвате, ако сте предразположени към рефлукс.

Киселините могат да влошат драстично ритъма на живот, да причинят на страдащия от тях силен дискомфорт и физически болки, а лечението да се окаже трудно и продължително. Разгледайте лекарствата в раздела и подберете подходящите според степента на заболяването и симптоматиката.

Какви лекарства предлагаме от Aptekanove.bg

Налице ли е здравословен проблем, трябва да се потърси и решение. От Aptekanove.bg можем да ви предложим богат асортимент от лекарства против киселини, които ще ви помогнат да си върнете комфорта в ежедневието и да се отървете от мъчителното парене в гърдите. 

Всички препарати за лечение на рефлукс в онлайн аптеката са с отлично качество и на доверени марки във фармацевтичната сфера като AboPharma, Bayer, Actavis и др. Сред най-купуваните нестероидни медикаменти за стомашни болки, гадене и парене в гърдите са Талцид, Гастроцид, Гавискон и Омепразид. Предлагаме лекарства под формата на таблетки, дъвчене, гелове и сашета, което ги прави лесни и приятни за приемане.

Защо да ни се доверите

От Aptekanove.bg сме изцяло отдадени на идеята да предложим на своите клиенти качествени, разнообразни и на достъпни цени решения. Освен лекарства за киселини, при нас ще откриете още и козметични стоки, хранителни добавки и други артикули, които сме обвързали с атрактивни промоции и голям стоков асортимент.