Лекарства за менструални болки

6 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

6 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Жената е натоварена с мисията да преживява едни и същи неразположения всеки месец. Менструалният цикъл често е съпроводен от леки до силни спазми в областта на корема и кръста, като тя може да трае и няколко дни. За да облекчат това неприятно състояние, дамите могат да използват специални болкоуспояващи, каквито в раздела ще откриете на сносни цени и под различна форма – прахчета и таблетки.

Какви болкоуспокояващи за менструални болки предлагаме

Лекарствата за облекчаване на менструалните болки са дори задължителни за голяма част от жените. Обилното кръвотечение нерядко е съпътствано и от интензивни болки в коремната област, които не намаляват след топъл душ, почивка и други ефикасни методи, даващи резултат в голям процент от случаите.

Проблемът с болезнената менструация е възможно да бъде бързо разрешен с помощта на болкоуспояващи под формата на сашета или хапчета. В онлайн аптеката ще ги откриете в много варианти и с добро качество. Сред наличните за директна поръчка болкоуспокояващи за менструални болки са спазмалгонът, кафетинът, нурофенът и бусколизинът. Действието на всеки един от тези медикаменти настъпва бързо и води до облекчаване на неразположенията, свързани с гладката мускулатура.

Как да изберете

Причините да прибегнете до употребата на болкоуспокояващите в раздела не се изчерпват само с менструалните болки. Нуждата от спазмолитици е налице и при други обстоятелства като инфекции на пикочните пътища и бъбреците, болезнена овулация, жлъчно-каменна болест, стомашни колики и др.

Изберете подходящо болкоуспокояващо менструалните болки съгласно появилата се симптоматика, както и поносимостта ви към различните видове лекарства. Ако страдате от главоболие или зъбобол, то в този случай е най-добре да започнете прием на нурофен, като преди това прочетете листовката. Той се използва още при висока температура и дискомфорт с ревматичен характер.

Защо да се доверите на Aptekanove.bg

Правилното отношение към здравето е от първостепенно значение, а ние от Aptekanove.bg можем да ви предложим най-добрите средства, за да го поддържате винаги отлично. Ето защо да ни се доверите:

  • богат стоков асортимент в наличност – каквито и да са вашите здравословни неразположения, ние ще ви помогнем да ги разрешите с арсенала си от продукти на водещи марки в сферата на фармацевтичната и козметичната индустрия;
  • най-добри цени – при нас стойността на всеки продукт е разумна и съобразена с възможностите на средностатистическия купувач;
  • гарантирано качество – много е важно да употребявате лекарства като болкоуспокояващи за менструални болки с надежден произход, които и да са съхранявани правилно. Ние можем да гарантираме и за двете.

Обслужването в онлайн аптеката е също на ниво, а това е също сред водещите предпоставки да заложите на Aptekanove.bg.