Лекарства против диария

Артикули 1-32 от 37

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. USPharmacy СТОПЕРАН ХИДРА ЯГОДА САШЕТА 12 БР
  Промо цена 13,49 лв. Редовна цена 14,49 лв.
 2. WN ПРОБИОТИК 10 МЛРД. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 5 ЩАМА КАПС. Х 40
  • 15%
  • Онлайн промо
  Webber naturals WN ПРОБИОТИК 10 МЛРД. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 5 ЩАМА КАПС. Х 40
  Промо цена 33,91 лв. Редовна цена 39,89 лв.
 3. ИМОДИУМ ИНСТАНТ ТАБЛ X 6
  Промо цена 7,39 лв. Редовна цена 8,19 лв.
 4. ОМНИ БИОТИК ПАНДА САШЕТИ 3Г Х 30
  • 25%
  • Онлайн промо
  Vedra ОМНИ БИОТИК ПАНДА САШЕТИ 3Г Х 30
  Промо цена 65,24 лв. Редовна цена 86,99 лв.

Артикули 1-32 от 37

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

За да имаме пълноценно ежедневие, трябва да сме здрави. Това е най-важното условие, ако искаме да се радваме на живота и да “грабим” от него с пълни шепи. Състояния като диарията могат да нарушат сериозно комфорта ни и да ни накарат да потърсим спешно решение на този проблем. Каквато и да е причината за него, стопирането му е наложително, в противен случай може да се стигне до обезводняване и до влошаване на здравословния статут.

Какви лекарства против разстройство ще видите в раздела

В категорията сме подбрали разнообразни по вид медикаменти против разстройство, което би могло да се появи в резултат на някои храни, при синдром на раздразненото дебело черво, по време на бременност, поради летен вирус и др. Тук ще откриете лекарства за възрастни, деца и бебета, чиято дозировка се определя на база сериозността на диарията и нейните причинители.

Препаратите за разстройство в категорията са налични под формата на таблетки и прахчета (сашета), така че да бъдат максимално удобни по време на прием. В онлайн аптеката ще намерите лекарства на достъпни цени, в това число и пробиотици, които също е добре да бъдат приемани при болки в корема и при всякакви стомашно-чревни неразположения.

Кога говорим за диария

Разстройството е физиологично явление, което се характеризира с три и повече изхождания за деня. Воднистите изпражнения са сигурен индикатор, че се касае за диария с вирусен или бактериален произход. Развалената храна също може да причини това състояние, както и силният стрес. Каквито и да са причините за честия престой в тоалетната, употребата на лекарства против разстройство е силно наложителна.

Какво я причинява

Тя може да е остра и да ни извади “извън строя” за дълго време. Да чакаме да отшуми сама не е особено добра идея, защото това би могло да доведе до още по-негативни последици в здравословен аспект. Сред основните причини за нейната поява са:

 • бактерии – когато в тънките черва има бактериален свръхрастеж, разстройството е логичен резултат в случая;
 • психично напрежение – страхът и стресът могат да провокират диарията, което прави почивката препоръчителна по време на лечение;
 • прием на антибиотици – част от страничните ефекти на антибиотичните лекарства е именно диарията. Именно затова е добре паралелно с тях да се приемат и пробиотици, за да се поддържа добро чревно здраве;
 • хранителна непоносимост – луктозната и фруктозната нетолерантност са сред причините за появата на разстройство. Сорбитмалабсорбцията и цьолиакията също предпоставки за стомашни неразположения.

Купете лекарства против разтройство от Aptekanove.bg и си върнете комфорта в ежедневието. При нас ще ги откриете на марки като Aboca, Vedra, Nobel Pharma и други популярни производители на лекарства.