Лекарства за гъбички

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
  1. НИЗОРАЛ ШАМПОАН 60МЛ.
    • Най-продаван
  2. Sandoz ЕКЗОДЕРИЛ ЛАК ЗА НОКТИ 2В1 5МЛ
    Промо цена 24,99 лв. Редовна цена 28,99 лв.

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Красивият маникюр и добре поддържаните нокти на краката и ръцете са белег за добро здраве. Какво обаче се случва, ако плочката се деформира и увреди? В този момент е добре да се открият причините за въпросните изменения и да се отстранят, като гъбичките са сред най-честите причинители на тези неестетически резултати. Лечението им е задължително, за да не се задълбочи проблемът още повече. Медикаментите под формата на спрейове, кремове и лакове дават отлични резултати, а при нас ще ги намерите в богато разнообразие.

Причини за появата на гъбички по ноктите

Гъбичките по ноктите се наричат още онихомикоза. Заболяването засяга около 15% от световното население, а протичането му е бавно и нерядко с хроничен характер. Ето какво е полезно да знаете за него:

  • пространява и към другите – ако не се овладее навреме с лекарства, деформацията на нокътната плочка може да стане сериозна, а респективно и трудна за лечение;стандартно, инфекцията започва само от един нокът, но с времето се раз
  • вероятността за появата на рецидиви е също висока, ако не се използват правилните лекарства за премахването на бактериите – това е причината да заложите на качествени лечебни средства, каквито са тези в секцията;
  • плесени, дрожди и дерматофити – това са основните микроорганизми, причиняващи гъбички по ръцете и краката. Размножаването им се случва чрез разпространението на спори, разнасяни с водата и въздуха;
  • човек може да се зарази с тях в обществен басейн, във фитнес залата, от кожата на обувки, използването на некачествени лакове за нокти и др. Хората, склонни към изпотяване, също са застрашени от появата на гъбички по нокътната плочка, както и тези с лоши хигиенни навици.

Лекарствата в категорията са предназначени за гъбични инфекции по ноктите, кожата на краката и ръцете, между пръстите. Могат да се купят без рецепта и на достъпни цени. Продуктите се използват за лекуване на инфектираните зони по ходилата и стъпала, а в някои случаи и по тялото.

Какви лекарства предлагаме за тяхното решение?

В раздела ще намерите лекарства за лечение на гъбички по нокътната плочка, като лакове, спрейове и кремове. Предложенията в раздела са подходящи за мъже и за жени. В нашата онлайн аптека Aptekanove.bg работим с марки като Sandoz, Bayer, Ecopharm, Berlin Chemie и с други известни фармацевтични компании. Съставките на лекарствата са ефективни и водещи до много добри резултати при системно използване.