Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

 

 • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник: https://aptekanove.bg/stores/
 • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

 

Условия

Доставка до адрес, посочен от клиента:

 • Доставката се осъществява от 1 до 2 работни дни* **. /не важи при натоварени кампании/ до посочения адрес след потвърждение на поръчката.
 • Потвърждението се получава по телефон или имейл. При грешно въведени данни - телефон, адрес, мейл адрес или неуспешно потвърждение на поръчката от страна на клиента - Аптеки Нове Фарм не доставят поръчката и не носят отговорност за това.
 • При въпроси относно поръчката си можете да се свържете с нас на имейл sales@aptekanove.bg, чрез контактната форма или на тел. 0895 450 148
 • Работно време на отдел Онлайн продажби: Понеделник - Петък: 08:00 - 16:00 ч.

* Поръчки направени до 14:00ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на следващия работен ден.

** Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките до 2 работни дни.

Възможни са изключения при специални поръчки и недостатъчна наличност на заявените продукти, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 2 работни дни, като клиентът се уведомява от служител на aptekanove.bg за забавянето чрез обаждане по телефона, SMS или имейл. Аптеки Нове Фарм не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

 

Доставка до офис на Спиди:

 • При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира автоматично и се връща обратно на склада на http://aptekanove.bg/
 • Разходите по доставката са за сметка на купувача* и се включват в сумата на поръчката.

*За продукти, които изискват специално транспортиране в хладилна чанта, към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на куриера. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на куриера и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.

Аптеки Нове Фарм не носят отговорност за забавяне на поръчките по независещи от тях причини!

Доставка до избрана аптека:

 • В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Нове, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта без да дължите такса доставка.
 • Наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и информация дали е налична в аптеката. Ако продуктът е изчерпан в конкретната аптека, ще Ви бъде доставен там до 2 работни дни, за което ще бъдете уведомени предварително по телефон или мейл. Поръчаните в аптека продукти, се пазят в аптеката до 5 работни дни, след което се връщат обратно в склада на http://aptekanove.bg/
 • При недостатъчна наличност на заявените продукти в посочения срок, е възможно кратко забавяне на доставката, за което ще бъдете уведомени своевременно по телефон или имейл.
 • Цените и отстъпките на всички артикули в онлайн аптека Нове важат само за поръчки направени онлайн.

http://aptekanove.bg/ си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай че стоките не са достъпни.

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни наш служител уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Доставките се изпълняват само на територията на България.

 

Начини на плащане:

Продуктите, закупени от http://aptekanove.bg/ може да платите по един от следните начини:

 • при доставка чрез ППП (Пощенски паричен превод) директно на куриера
 • с банкова карта чрез системата на ePay
 • чрез системата на ePay

 

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

Информирайте се за специалните ни промоции до -40% отстъпка от цената.

 

Работно време на онлайн аптека http://aptekanove.bg/:

Делнични дни (с изключение на национални празници): 08:00-16:00 часа

За връзка с нас: