Доставка и плащане

Цена от-до:

Цена на доставката с ДДС

0 – 50лв.

4,99лв

Над 50лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Доставка:

Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес след потвърждение на поръчката. Потвърждението се получава по телефон или имейл.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склада на http://aptekanove.bg/

Разходите по доставката са за сметка на купувача и се включват в сумата на поръчката.

За продукти, които изискват специално транспортиране в хладилна чанта, към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на Спиди. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Спиди и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.

В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Нове, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта без да дължите такса доставка. Поръчаните в аптека и неплатени продукти, се пазят в аптеката до 5 работни дни. Ако продуктът е изчерпан в конкретната аптека, ще Ви бъде доставен там до 2 работни дни, за което ще бъдете уведомени предварително по телефон или мейл.

При недостатъчна наличност на заявените продукти в посочения срок, е възможно кратко забавяне на доставката, за което ще бъдете уведомени своевременно по телефон или имейл. 

Цените и отстъпките на всички артикули в онлайн аптека Нове важат само за поръчки направени онлайн.

http://aptekanove.bg/ си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни наш служител уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Дотавки изпълняваме само на територията на България.

Плащане:

Продуктите, закупени от http://aptekanove.bg/ може да платите по един от следните начини:

  • в брой при доставка
  • с банкова карта 
  • чрез системата на epay

Ако имате въпроси, моля пишете ни на sales@aptekanove.bg