Доставка и плащане

Цена от-до:

Цена на доставката с ДДС

0 – 50лв.

4,99лв

Над 50лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

Доставка:

Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни** до посочения адрес след потвърждение на поръчката. Потвърждението се получава по телефон или имейл. При грешно въведени данни - телефон, адрес, мейл адрес или неуспешно потвърждение на поръчката от страна на клиента- Аптеки Нове Фарм не доставят поръчката и не носят отговорност за това. 

** По време на капмании в голяма натовареност като "Черен Петък" , "Седмица на бялата козметика" или други допълнително организирани такива, срокът за доставка може да бъде удължен до 7 работни дни.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира автоматично и се връща обратно на склада на http://aptekanove.bg/

Разходите по доставката са за сметка на купувача и се включват в сумата на поръчката. 

*За продукти, които изискват специално транспортиране в хладилна чанта, към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на куриера. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на куриера и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.

Аптеки Нове Фарм не носят отговорност за забавяне на поръчките по независещи от тях причини!

В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Нове, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта без да дължите такса доставка. Наш служител ще  се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и информация дали е налична в аптеката. Ако продуктът е изчерпан в конкретната аптека, ще Ви бъде доставен там до 2 работни дни, за което ще бъдете уведомени предварително по телефон или мейл. Поръчаните в аптека продукти, се пазят в аптеката до 5 работни дни, след което се връщат обратно в склада на http://aptekanove.bg/

При недостатъчна наличност на заявените продукти в посочения срок, е възможно кратко забавяне на доставката, за което ще бъдете уведомени своевременно по телефон или имейл. 

Цените и отстъпките на всички артикули в онлайн аптека Нове важат само за поръчки направени онлайн.

http://aptekanove.bg/ си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни наш служител уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Дотавки изпълняваме само на територията на България.

Плащане:

Продуктите, закупени от http://aptekanove.bg/ може да платите по един от следните начини:

  • при доставка чрез ППП (Пощенски паричен превод) директно на куриера
  • с банкова карта чрез системата на epay
  • чрез системата на epay

Ако имате въпроси, моля пишете ни на sales@aptekanove.bg