Продукти Hipp в онлайн аптека Нове

Hipp

Артикули 1-32 от 173

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-32 от 173

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Марката Hipp вече над половин век е синоним на качество и иновации в областта на бебешкото хранене и грижата за най-малките

С фокус върху биологично производство, Hipp предлага широка гама от продукти, които са разработени с грижа за здравето и благополучието на най-малките.

История и отличителни характеристики на марка Hipp

Основана в Германия, Hipp е семейна компания, която работи от 1899 година. И до днес тя е синоним на висококачествени биологични продукти за деца, включително млека за кърмачета, пюрета, зърнени храни и много други.

Hipp залага на производство, което защитава природата и поддържа високи стандарти за качество и безопасност на продуктите си. Марката използва само биологични съставки, отгледани без използването на химически пестициди и торове.

Компанията активно участва в научни изследвания в областта на детското хранене. Тя разработва своите продукти в сътрудничество с медицински специалисти и хранителни експерти, за да осигури най-доброто за растящите нужди на децата.

Основни продукти в каталога на Hipp

Hipp се гордее с разнообразието от висококачествени продукти, създадени с любов и грижа за малките.

Продуктовата гама на марката предлага:

  • Пюрета Хип: Пюретата на Hipp включват висококачествени био съставки и предлагат разнообразие от плодови, зеленчукови и месни вкусове, които гарантират балансирано и здравословно хранене. Отличават се с това, че са без добавени захари, консерванти или изкуствени аромати. 
  • Адаптирано мляко Хип:Адаптирано мляко от Hipp е създадено да бъде възможно най-близко до майчиното, предоставяйки всички необходими хранителни вещества за здравословния растеж и развитие на бебето. Марката предлага продукти за различни възрастови групи - от новородени до малки деца. 
  • Детски каши Хип: След четвъртия месец, можете да включите млечни каши в следобедния хранителен режим на вашето бебе. Ето защо марката се грижа за всяко бебе, предлагайки богат избор от детски млечни каши. Те осигуряват на малчуганите преходно мляко, адаптирано към техните възрастови нужди, заедно с важни Омега-3 мастни киселини и богат избор от витамини и минерали.
  • Козметика за бебе Хип: С годините, Hipp разширява своето портфолио, включвайки не само храни за бебета, но и бебешка козметика. В тази линия са включени продукти като бебешки кремове, детски шампоан, душ-гел, мокри кърпи, мляко за тяло и още бебешки козметични продукти за грижа за най-малките. 

За производството на бебешките храни се използват само зеленчуци, отговарящи на строгите изисквания за био качество, които са отличен избор за първите стъпки в захранването на бебето.

Продуктови серии в каталога на Hipp

Марката HiPP разполага с богат асортимент, който отговаря на различни хранителни нужди и етапи от развитието на детето. 

Най-популярните серии от продукти на Hipp описваме по-долу.

Серия Hipp Organic Combiotic

Hipp Organic Combiotic представлява ново поколение адаптирано мляко, което е създадено в тясно сътрудничество с научни изследвания в областта на майчиното мляко. Тази серия е обогатена с комбинация от пребиотици и пробиотици, които подпомагат здравословната чревна флора и подкрепят имунната система на бебето. 

Всички продукти са разработени, така че да отговарят на специфичните хранителни нужди на бебета на различни възрастови етапи, предлагайки балансирана диета и подкрепяйки здравословното развитие.

Серия HiPP Milk & Cereal

Серията Milk & Cereal предлага разнообразие от инстантни каши, които са идеални за първата твърда храна на вашето бебе. Тези продукти комбинират висококачествено органично мляко с ценни зърнени култури, за да предложат питателно и вкусно хранене на децата. 

Те се предлагат в разнообразие от вкусове, включително пшеница, овес, ечемик и други видове, обогатени с важни витамини и минерали.

Серия Hipp Hippis

Тези серия включва удобни за носене плодови пюрета, които се предлагат в затворени пакетчета и са идеални за хранене по всяко време и навсякъде. Те са съставени изцяло от органични плодове без добавена захар или консерванти. 

Hippis предлагат вкусен и здравословен начин да задоволите хранителните нужди на вашето дете докато сте навън.

Защо да изберете продукти с марка Hipp от Аптека Нове?

Hipp е символ на доверие за милиони родители по света, търсещи най-доброто за своите деца.

Изборът на продукти Hipp от онлайн аптека Аптека Нове предлага множество предимства, включително конкурентни цени и удобство на доставка до вратата на вашето дом. 

Освен това, пазаруването онлайн от нас Ви позволява лесен достъп до широка гама от продукти и можете да получите детайлна информация за тях. Това допълнително улеснява процеса да направите информиран избор за нуждите на вашето дете.

Често задавани въпроси

Как се съхраняват продуктите на Hipp след отваряне?

След отваряне, продуктите на Hipp трябва да се съхраняват в хладилник и да се използват в рамките на определено време, за да се гарантира тяхната свежест и качество. Точните указания за съхранение могат да бъдат открити на етикета на всеки продукт.

Може ли продуктите на Hipp да се използват за приготвяне на домашни ястия за дете?

Да, продукти Hipp могат да бъдат отлична основа или добавка към домашно приготвени ястия за вашето дете. Те са разработени да бъдат лесни за комбиниране с други съставки, като по този начин обогатяват хранителната стойност и вкуса на детските храни.

Как марката Hipp поддържа високо качество на своите продукти?

Hipp използва само висококачествени, органични съставки и прилага строги стандарти за контрол на качеството във всички етапи на производство. Продуктите са сертифицирани съгласно международните стандарти за органично производство и безопасност на храните.