Лекарства против афти

18 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. КЕЛО-КОТ ГЕЛ 15ГР
  • Безплатна доставка
  • Най-продаван
 2. ГЛИЗИГЕН СПРЕЙ 30МЛ
  • Най-продаван

18 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Афтите са болезнени малки рани в устата, които причиняват дискомфорт и затрудняват храненето. Могат да се локализират на всяко едно място в устната кухина и да са различни по големина. Малките са с размери от 1 до 10 мм, а големите могат да достигнат до над 1 см. Още при първи симптоми за появата на афтозен стоматит е добре да се вземат мерки, като се започне употребата на подходящо лекарство.

Какви са причините за появата на афти в устата?

Има няколко индикации за появата на афтозен стоматит в устата. Сърбежът и паренето са сред най-честите прояви на денталното заболяване, а на по-късен етап се появяват и червени подутини, трансформиращи се в болезнени ранички. 

Подобни образувания могат да се открият на различни места по лигавицата в устната кухина – около езика, във вътрешната част на бузите, на небцето и в гърлото. Причините за тяхната поява са също доста разнообразни: недостиг на минерали и витамини, предменструален синдром (при жените), алергични реакции към някои храни, прием на медикаменти, стрес, механично увреждане на лигавицата и др.

Какви лекарства за афти откриете в раздела?

В категорията предлагаме лекарства за лечение на афти и херпеси, които са налични под формата на гелове, кремове, спрейове и мазила. Подходящи са за деца и възрастни, а в онлайн аптеката ще ги откриете на достъпни цени и с оригинален произход, гарантиращ тяхното високо качество. Медикаментите в раздела са на марки като Fortex, Naturpharma, Gum и други доказани във фармацевтичния бранш производители. Според състава си лекарствата за афти се делят за жени, мъже и деца, а като начин на прилагане са спрейове, гелове, води за уста и др.

Защо да изберете Aptekanove.bg?

Ние от Aptekanove.bg можем да предложим на всеки един наш клиенти следното:

 • богат стоков асортимент – освен лекарства за афти, тук ще откриете и други първокласни медикаменти и козметика, организирани в сайта според своето приложение;
 • отлично качество – стане ли дума за лекарства за афти или друго, качеството винаги застава на първо място. При нас то е винаги на ниво, в което ще се убедите и самите вие още с първата поръчка;
 • силно конкурентни цени – изгодните оферти са водещ фактор при избора на онлайн аптека, от която да пазарувате. Доверете се на Aptekanove.bg и изберете най-доброто.

Нека не забравяме и за доброто обслужване, на което силно държим! За нас е важно да намирате не само изгодни продукти, но и да получите приятно потребителско преживяване във всеки един момент.