SWANSON

SWANSON

Артикули 1-32 от 101

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-32 от 101

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Swanson е известна марка за висококачествени хранителни добавки за здраве и здравословни храни. Основната мисия на марката е да предоставя чисти и ефективни продукти, които подпомагат здравето и благосъстоянието на хората. 

Swanson е компания известна със своите строги стандарти за качество, което гарантира, че техните продукти са безопасни и ефективни.

Марката се налага като надежден избор за тези, които търсят естествени и натурални начини да подобрят своето здравословно състояние.

История и отличителни характеристики на марка Swanson

В края на 50-те години на миналия век, подтикнат от собствените си здравословни проблеми, Лиланд Суонсън решава сам да открие лек за болката в ставите си. 

Той предприема околосветско пътешествие, за да намери най-лековитите билки и древни методи за традиционно лечение. След като постига целта си, той решава да превърне наученото в свой собствен продукт. 

По този начин Суотсън осъществява своята мисия – да предостави на възможно най-голяма аудитория хранителни добавки, направени на базата на билкови екстракти и лечебни растения.

Така през 1969 година компания Swanson започва своята дейност с изобретяването на първия си продукт – витамин Е под формата на хранителна добавка. 

В следващите няколко години компанията разширява каталога си, като създава и пуска на пазара над 100 нови продукта, отваря първия си магазин и започва да се разпространява и на международния пазар. 

Основни продукти в каталога на Swanson

За Swanson качеството и изчистеният състав на продуктите са на първо място. Затова те подлагат готовите продукти на редица тестове за ефективност, устойчивост и безопасност чрез независими експерти и лаборатории. 

Компанията се гордее със своя богат каталог, включващ над 500 различни продукта. Тази гама обхваща всичко - отSwanson витамини и минерали до пробиотици и внимателно стандартизирани билкови екстракти.

Освен това, брандът предлага и голям избор от зелени храни за здравето на ставите, имунната система, сърдечно-съдовата функция, мозъчната дейност и стомашно-чревното здраве. 

Сред голямото разнообразие от категории и продукти на марката Swanson ще откриете витамини, минерали, аминокиселини и пробиотици:

  • Витамини:Swanson предлага богат избор от витамини - от мултивитамини до специализирани формули, като витамин D3 за костите и имунната система, както и витамин B-комплекс за енергия и нервна система. Тези продукти осигуряват необходимите нутриенти, за да поддържате вашето оптимално здраве.
  • Минерали:В тази категория ще откриете ключови елементи като магнезий за мускулна функция и сърдечно-съдово здраве, желязо за енергия и кръвообращение, както и калций за здрави кости и зъби. Отличен избор от категорията е магнезиевият комплекс на Swanson, който предлага съчетание от различни форми на магнезий, за да осигури максимална усвояемост и ползи за здравето. 
  • Прочистване и детоксикация:Продуктите за прочистване и детоксикация на Swanson помагат на тялото да се освободи от вредните токсини и подпомагат здравословната функция на черния дроб. Тези добавки с билки и натурални съставки са идеални за поддържане на чист и здрав организъм. Част от категорията е суперхраната Спирулина, която е богата на хранителни вещества и антиоксиданти, които подпомагат имунната система.
  • Енергия:Тази категория включва хранителни добавки като Swanson Ubiquinol, който предлага усъвършенствана активна форма на коензим Q10. Тази формула е изключително ефективна за поддържане здравето на сърцето и възобновява енергията в организма.
  • Контрол на теглото:В тази категория може да откриете продукти като Swanson малинови кетони и зелен чай, които подпомагат метаболизма и управлението на телесното тегло. Тези добавки са идеални за тези, които търсят естествен начин за отслабване.
  • Мъжко здраве:Специализираните продукти за мъжко здраве на Swanson включват добавки за поддържане на простатата, сексуалната функция, както и общото благосъстояние на мъжете. Тези продукти са разработени да отговорят на индивидуалните нужди на мъже във всички възрасти.
  • Женско здраве:Продукти Swanson за жени предлагат грижа за хормонален баланс, репродуктивното здраве и общото благосъстояние. Тук могат да бъдат открити добавки за менопауза, пребиотици и други специализирани формули, които се грижат за специфичните нужди на женското тяло.

Едно от ключовите предимства на Swanson са техните капсули. Те са разработени да осигурят максимална усвояемост и ефективност на активните съставки. Капсулите са лесни за прием и са идеален избор за хора, които търсят удобен начин да включат хранителни добавки в своя ежедневен режим. 

Благодарение на високите стандарти за качество, клиентите могат да бъдат сигурни, че всяка капсула съдържа точно това, което е записано на етикета.

Защо да изберете продукти с марка Swanson от Аптека Нове?

Онлайн аптека Нове предлага хранителни добавки Swanson на изключително конкурентна цена и с регулярни текущи промоции. Нашата цел е тези висококачествени и здравословни добавки да бъдат достъпни за всеки потребител.

Поръчайте Суонсън витамини още сега - лесно и удобно през нашия уебсайт. Ние гарантираме бърза и надеждна доставка директно до вашия дом или офис в цяла България.

Често задавани въпроси

Предлагат ли Swanson веган или вегетариански продукти?

Да, Swanson предлага множество веган и вегетариански продукти. Тези видове са ясно обозначени на опаковките, както и в техните продуктови описания. 

Как Swanson гарантира качеството на своите продукти?

Swanson поддържа строги стандарти за качество и безопасност, използвайки сертифицирани и контролирани съоръжения за своето производство. Компанията провежда редовни тестове за чистота и ефективност на продуктите си, за да осигури най-доброто качество на своите потребители.

Предлагат ли Swanson продукти за деца?

Swanson предлага ограничен асортимент от продукти, които са подходящи за деца. Винаги препоръчваме да се консултирате с педиатър преди да дадете на вашето дете хранителни добавки.