Капки за запушен нос

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Всеки иска да е винаги в отлично здраве, но често това се оказва кауза пердута. Вирусите и бактериите са навсякъде около нас, а ако имунитетът ни не е силен, то вероятността да ни застигне някое заболяване е съществена. 

Хремата и запушеният нос са сред най-безобидните състояния, от които можем да станем потърпевши. Колкото и обаче да са тривиални и лесни за лечение на пръв поглед, все пак трябва да подходим отговорно към подобно неразположение и да заложим на правилните медикаменти. В раздела ще откриете много от тях.

За какво се използват капките за нос

В тази категория на онлайн аптеката ще видите капки за запушен нос с ксилометазолин и противоалергични решения, които също са много често търсени. Предлагаме ги на достъпни цени, с добро качество и в нужното разнообразие, за да успеете да откриете подходящия за вас медикамент. Ето за какво би могъл да се използва:

  • изтичане на носен секрет в резултат на настинка или грип – неприятно и силно заразно състояние. Навременното му лечение с капки е задължително, за да не прерасне в нещо по-сериозно, като това инфекцията да “слезе” по-надолу и да засегне белите дробове;
  • алергична хрема – тя може да бъде към прах или животинска козина, към полени и други видове алергени. За нейното трайно облекчаване е препоръчително да използвате медикаменти с подходящ състав, каквито ще видите и в секцията;
  • почистване на носната лигавица – особено важно е да поддържаме висока хигиена на носа, за да елиминираме попадналите в лигавицата бактерии. Почистването на горните дихателни пътища с физиологични капки е и част от грижата за бебета и деца.

Всяка една от тези причини да използвате капки за нос е съществена и не бива да се неглижира.

Какви видове има в раздела

Ще видите капки за отпушване на носа, против алергия, при грип и бактериални инфекции, за лечение на синузит и за блокиране на растежа на патогените. Продукти като Виброцила са подходящи и за деца над 1 година – медикаментът не само облекчава неприятните симптоми като отекла носна лигавица, дразнене и изтичане на обилен секрет, но и спомага за потушаването на алергичните реакции към широк спектър от дразнители (козина, прах и др.).

Как да изберете подходящ вид

Преди всичко “разчетете” правилна симптоматиката. Много е важно да знаете на какво точно се дължи хремата ви, преди да прибегнете към употребата на капки за нос. Ако търсите препарат за дете, то тогава внимателно прочетете листовката и се придържайте към указанията на производителя за употреба на лекарството. Някои хора имат непоносимост към конкретни съставки, което също трябва да бъде взето под внимание. За здравето си се доверете на Aptekanove.bg – винаги готови да ви предложим най-добрите фармацевтични продукти!