Хомеопатични продукти

Артикули 1-60 от 522

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. ХЕПИЛ N Х 50 ТАБЛ.
  • Най-продаван
 2. FSH 15 CH
  • Най-продаван
  Boiron FSH 15 CH
  4,85 лв.
 3. SPIGELIA ANTHELMIA 15 CH
  • Най-продаван
 4. СТОДАЛ СИРОП 200МЛ
  • Най-продаван
 5. SPONGIA TOSTA 5CH
  • Най-продаван

Артикули 1-60 от 522

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Много хора не виждат разликата между хомеопатията и билколечението. Хомеопатичните препарати съдържат такова минимално количество от оригиналното вещество, че не може да се измери в милиграми. Това изисква веществото да се разрежда многократно в течност и да се разклаща добре. Тази процедура помага на структурата на веществото и неговата сила да се усвоят добре във водата. 

Какво представлява хомеопатията?

Хомеопатичните лекарства, за разлика от традиционните, нямат специфичен обхват. Те не могат да бъдат определи само на аналгетичен или антисептичен ефект, тъй като имат комплексен ефект върху цялото тяло.

Основните съставки за тяхното приготвяне са само естествени компоненти от животински, растителен и минерален произход. Особено популярни са продуктите, които съдържат цветя, корени, стъбла на различни растения. Предимство на всички хомеопатични лекарства е безвредността за човешкото тяло и не причинява алергични реакции.

За какво служат хомеопатичните лекарства в категорията?

В онлайн аптеката Aptekanove.bg можете да откриете хомеопатия като:

 • Комбинирани продукти – помагат при настинка, болки в гърлото, суха кашлица, хрема и запушен нос, разстройство, висока температура;
 • Монопрепарати – вещества, помагащи при всякакви проблеми от акне до болка по време на менопауза. Препоръчва са за ежедневна употреба или при по-специални нужди. Хомеопатията се прилага за кръвно, главоболие, отслабване, анемия, алергии и проблеми с кожата. Подходяща дори за бебета при колики, газове, ринит и други;
 • Шуслерови соли и мехлеми – можете да ги използвате при различни здравословни проблеми или такива на психична основа.

Хомеопатията е подходяща за всяка възраст, стига да се спазват указанията за употреба.

Какво не е препоръчително да приемате по време на лечение с хомеопатия?

Най-големият враг е виното и другите алкохолни напитки. Лекарите считат кафето – както разтворимо, така и натурално зърнено, за друго силно вещество, което не бива да се приема по време на лечение с хомеопатия. Внимавайте със сирената особено осолените или отлежали, както и с оцет, лимонов сок, мляко и някои други продукти. Приемът на храни и напитки зависи най-вече от процеса, в който се намирате и какво ще ви препоръча лекаря.

Защо да изберете Аптека Нове?

Aptekanove.bg ще ви осигури качествени продукти на достъпни цени. Народната медицина е много полезна за всякакъв вид лечение поради натуралните си съставки. В сайта може да разгледате каталога ни с различни хомеопатични продукти и тяхното предназначение.