Хранителни добавки за памет и концентрация

48 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. SWANSON СУОНСЪН РЕСВЕРАТРОЛ КАПС 100МГ Х 30
  Промо цена 20,52 лв. Редовна цена 22,80 лв.
 2. SWANSON СУОНСЪН ГЪБА ЛЪВСКА ГРИВА 500МГ КАПС.Х 60
  Промо цена 31,95 лв. Редовна цена 35,50 лв.
 3. SWANSON СУОНСЪН ПИРОЛОХИНОЛИН ХИНОН (PQQ) КАПС 10МГ Х 30
  Промо цена 30,06 лв. Редовна цена 33,40 лв.
 4. Now Foods НАО ГАБА КАПС. 500МГ Х 100
  рейтинг:
  100%
  Промо цена 32,40 лв. Редовна цена 36,00 лв.
 5. Solgar СОЛГАР ГИНКО БИЛОБА КАПС 60МГ Х 60
  Промо цена 42,74 лв. Редовна цена 47,49 лв.
 6. Now Foods НАО ГАБА ПРАХ 170ГР
  Промо цена 45,00 лв. Редовна цена 50,00 лв.
 7. Now Foods НАО ГИНКО БИЛОБА 60 МГ - 60 КАПС
  Промо цена 22,50 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 8. Now Foods НАО Л-ТИРОЗИН Х 60КАПС.
  Промо цена 22,50 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 9. Now Foods НАО ДМАЕ 250 МГ 100 КАПС
  Промо цена 35,10 лв. Редовна цена 39,00 лв.

48 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

В каталога на онлайн аптеки Aptekanove.bg можете да откриете все по-разнообразни хранителни добавки за памет и оросяване на мозъка и засилване на концентрацията ви. Едни от основните виновници за появата на проблемите с паметта, са липсата на качествен сън, напрегнатото ежедневие или недостигът на някои важни за организма ви витамини. 

Нерядко подобни състояния са съпроводени и от липса на достатъчно оросяване, което също е причина да потърсите правилните хранителни добавки за вашия проблем. Дали ще изберете помощта на някой хубав чай или ще вземете подходящи билкови таблетки – нашият съвет е винаги да се съветвате с професионалист!

Как да подобрим паметта и концентрацията си

Има различни билки и хранителни добавки, които могат да ви помогнат за решаването на този тип проблеми. За никого не е тайна, че една от най-силните сред тях, спомагащи за борбата с липсата на достатъчно оросяване, е всеизвестната Гинко билоба. Това растение притежава редица ползи за вашия организъм, като засилва кръвообращението, което е от особено значение за добрата работа на сивото ни вещество. 

Друг верен помощник в борбата със слабата памет са габа капсулите. Това е аминобутирова киселина, която се намира в нашето тяло или по-конкретно в мозъка и очите, но с напредването на годините естественото ѝ съдържание в нашия организъм започва да намалява. Освен че ще помогне за подобряването на вашата памет и оросяване на мозъка, тя действа благоприятно и на нервната система, спомага метаболизма и релаксира мозъка. 

Без значение какъв тип добавки сте избрали, винаги се консултирайте със специалист и му споделете ползите, които очаквате вашите добавки да ви осигурят. Не забравяйте, че оросяването на мозъка и добрата памет и концентрация са изключително важни в нашето забързано ежедневие, затова е добре да им помагаме за правилната работа, когато виждаме, че имаме нужда от това.

Защо да се доверите на Аптеки Нове

От изключително значение е да се доверите на правилните специалисти, когато става въпрос за намирането на подходящите добавки. При нас ще откриете:

екип от професионалисти, които винаги ще ви дадат правилния съвет според вашите конкретни търсения и нужди — това ще ви помогне по-лесно да намерите артикула, от който имате нужда;
в онлайн магазина ни сме подбрали голямо разнообразие от различни продукти — те ще ви помогнат да покриете хранителните нужди на организма си по-лесно;
добри цени — здравето трябва да е достъпно за всеки, затова и сме се погрижили за доброто ценообразуване.
Без значение дали искате да се справите с липсата на добро оросяване на вашия мозък, или се борите с проблеми със заспиването, не забравяйте, че доброто здраве е винаги на първо място.