Купи продукти на стойност над 250лв през Октомври и вземи подарък- Healthy Box Нове!

Купи продукти на стойност над 250лв през Октомври и вземи подарък- Healthy Box Нове!

Купи продукти на стойност над 250лв онлайн на aptekanove.bg през Октомври и вземи подарък Healthy Box Нове - всичко, от което имаш нужда в една кутия!

Съвместна инициатива на Аптеки Нове Фарм и фирми - партньори, с които заедно подбрахме и събрахме в една кутия всичко, от което може да имаш нужда.

Избрали сме слогън: "Healthy Box: Здраве отвътре и красота отвън - всичко, което ти трябва в една кутия!

Ето какво ще откриеш в кутията:

1. Хранителна добавка Нове Фарм Антистрес формула блистер с 10 капсули

Антистрес капсулите, разработени от фармацевтите на аптеки Нове Фарм, са специално формулирана хранителна добавка, създадена с цел да подпомага функционирането на нервната система и да намалява чувството на безпокойство, нервното напрежение и умората.

Формулата съдържа внимателно подбрани екстракти от растения и витамини, които допринасят за подобряване на настроението и общото благосъстояние.

2. Nuxe Reve de miel  крем за ръце и нокти 30мл

Нежен и немазен крем за ръце и нокти на марката Нукс, предназначен за суха и увредена кожа на ръцете. Той подхранва в дълбочина кожата и дълготрайно възстановява напуканите ръце. 

3. Uriage термален хидратиращ крем 15мл

Юриаж хидратиращ крем е с лека текстура, която овлажнява, омекотява и възвръща еластичността. Изглажда фините линиите от дехидратация и придава блясък, като същевременно изравнява тена

4. Apivita черен детоксикиращ гел 15мл

Черният почистващ гел привлича замърсяванията и грима като магнит, почиства, детоксикира и прави кожата освежена и мека, благодарение на активен въглен, екстракт от прополис и нежни почистващи агенти. Деликатният аромат на мед и портокалови цветове ревитализира и повишава настроението. 

5. Avene Хиалурон Актив Б3 аква гел крем 2мл

Подходящ при: Бръчки и фини линии, загуба на стегнатост, загуба на еластичност и блясък.

Съдържа две активни съставки с анти-ейдж ефект - Ниацинамид (6%), наричан още витамин В3, който стимулира клетките и удължава дълголетието им за трайно регенериране, чиста хиалуронова киселина (0,2%), с високо и ниско молекулно тегло, с естествен произход, която хидратира, изпълва и изглажда кожата.

6. Авен Ксеракалм релипидиращо почистващо олио 100мл

Нежно почиства и успокоява много суха кожа, склонна към атопичен дерматит и сърбеж.

7. Авен Ксералакалм хидратиращо мляко Nutrition 100мл

Avene Xeracalm Nutrition Хидратиращо мляко е ежедневна подхранваща грижа. Създадено с висока толерантност за суха чувствителна кожа. Може да се нанася на лицето и тялото. Подходящо за възрастни, деца и бебета. 

8. A - derma Биолоджи мицеларна вода или измивен продукт на Авен, Дюкре или А-дерма

A-derma Биолоджи мицеларна вода е предназначена за ефикасно и изключително нежно отстраняване на грим и почистване на уязвимата кожа на лицето. Тази 100% натурална почистваща мицеларна вода с оптимална толерантност е истинско постижение в галениката, съчетавайки дерматологична ефикасност и стриктност с био сертификат, в свежа нелепнеща текстура.

9. Klorane крем за премахване на грим 15мл

Крем за почистване и премахване на грим с органична метличина. Съставен от 98% съставки с натурален произход, този крем е формулиран с физиологично PH, без сапун, почиства и премахва грим от лицето и очите, без да изсушава кожата. Комбинацията от 3 нежнo почистващи и тонизиращи съставки позволява да се получи лека пяна при контакт с вода.

10. Klorane сух шампоан с мента 50мл

Сух шампоан с "охлаждащ" ефект, който почиства косата само за 2 минути и я обгръща в облак от свежест! Благодарение на невидимия си завършек, е идеален за поддържане на прическата през целия ден. Комплексът срещу замърсяване превръща продукта в истинско тайно оръжие в града. 

11. Caudalie Vinopure салицилов серум против несъвършенства 10мл

Подходящ при мазна кожа склонна към несъвършенства.

Видимо подобрява качеството на склонната към акне кожа и възстановява здравословния и вид като регулира омазняването и матира. Премахва несъвършенствата по проблемната и мазна кожа, почиства и стяга порите. Изглажда текстурата на кожата. 

12. Cerave Измиваща гел- пяна за лице и тяло - за нормална до мазна кожа - 20мл

Разработена с помощта на дерматолози, Измиващата гел-пяна на CeraVe нежно отмива без да разрушава кожната бариера. Този освежаващ гел с 3 важни за кожата серамида и хиалуронова киселина, ефективно премахва излишния себум, замърсявания и грим. Формулата без парфюм е подходяща за чувствителна кожа.

13. Ваучер за отстъпка при следваща покупка онлайн, валиден до 30.11.2024г. Не се комбинира с други промоции.

Опитай и се възползвай от промоционални цени само до края на месец Октомври онлайн :

  1. Нове Фарм - избрани продукти и комплекти - до - 20% 
  2. Uriage - Месец на марката с отстъпки до -20%
  3. Avene - Месец на марката с отстъпки до - 50%
  4. A - derma - избрани продукти до - 30%
  5. Klorane - Месец на марката - до - 30%
  6. Caudalie - продукти за тяло с 20% отстъпка
  7. Cerave - виртуални комплекти с отстъпка до - 21%

Защото ние и нашите партньори се стремим да ползвате само качествени продукти на най-добри цени!

 
 

 

Назад За какво помага витамин Б17 и как да си го набавим
Напред Често боледуване при деца: причини и решения
Коментар(и)