Имате проблемна и акнеична кожа? Търсите решение?

Ценни съвети дава trainer-а на марката Caudalie Велислава Пашова!

Всичко за серия Vinopure на марката Caudalie

Марката Caudalie, основана в Бордо, Франция, се издига на световната сцена с уникалната си история, свързана с любовта към природата и страстта към винопроизводството през далечната 1993 година. 

Тя е замислена в сърцето на винените лозя на Château Smith Haut Lafitte, където една двойка се вдъхновява от мощните антиоксиданти, намиращи се в гроздовите семена. 

Продуктите на Caudalieбързо стават известни със своите иновативни формули, базирани на уникални съставки като ресвератрол (вид естествен фенол и фитоалексин, който се произвежда по естествен път от няколко вида растения) и виниферин (фенол, намиращ се в лозята), които предлагат антиейдж и изсветляващи свойства за кожата.

Именно заради качеството, което марката предлага, ние в аптека Нове Фарм сме едни от първите, които поставихме Caudalie на рафтовете в нашите обекти с желанието да дадем на клиентите си възможността да се докоснат до изяществото на продуктите им.

За да се запознаете по-добре с продуктите, които брандът предлага, поканихме трейнъра на Caudalieза България - Велислава Пашова, която да ви разкаже повече за съставките, вложени в Caudalieи това как да ги използвате правилно в ежедневната си грижа за кожата. 

Екатерина: Здравейте, казвам се Екатерина Костова и съм част от екипа на аптеки Нове Фарм. 

Велислава: Здравейте, казвам се Велислава Пашова и съм тренерът на Caudalieза България. 

Екатерина: Марката Caudalieе в аптеки Нове вече почти една година и с удоволствие ще ви я представим днес.

Велислава: Да, Caudalieпочти една година направи в България. Това е бранд, който не е нов за Европа, не е нов за света. Аз лично съм потребител на Caudalieне за първи,не за втора година. Просто досега имах удоволствието по време на пъртувания да се сдобия с някои от моите, лично персонално любими продукти на Caudalie. Сега вече сме и в България като един от първите ни партньори бяхте вие -аптеки Нове. 

Екатерина: Ние обичаме нови и интересни продукти и вие намерихте перфектно място в нашите аптеки.

Велислава: Винаги актуални. Говорейки за Caudalie, искам да ти разкажа една история. Една история за любовта и изкуството, криещо се в лозята. Тоест откъде идва Caudalie, какво е неговото име, какво означава.Caudalieидва от района на Франция - Бордо - от семейно имение Шато Смит, където наследник е Матилд. Тоест Матилд и Бертран. Те са съпруг и съпруга, които са основателите на Caudalie. 

На среща с по чаша вино се запознават Бертран и Матилд плюс професор Веркутерен, който е бащата на Гроздовите полифеноли. Той е откривателят на Гроздовите полифеноли, които са най-мощният антиоксидант в растителния свят и до ден днешен. Там те си заговарят и той им задава въпроса: “Знаете ли, че изхвърляте сакровища?”, защото в Шато Смит се произвежда вино. Те се занимават винопроизводствен процес, при което се замислят. И така през 1993 година се заражда Caudalie. 

Идеята и визията на Матилд е да създаде висококачествени, натурални, ефективни, безопасни продукти, но в същото време Caudalie да бъде устойчив бранд. Това се постига в интерес на истината миналата година. От 2022 година марката ни е на 100% екотеобразна.

А какво значи само това Caudalie? Тези, които се занимават със сомелиерство или са се докоснали до него, знаят какво значи. Това са първите секунди, в които усещаме виното по небцето си, когато отпиваме. И отброяваме едно Caudalie, две Caudalie, три Caudalie.

Екатерина: Напоследък, най-вече близките месеци, най-много се търсят продукти за акне, мазна кожа и несъвършенства. Затова, ние сме решили днес да започнем представянето на Caudalie именно с тази серия.

Велислава: Това е Vinopureсерията, зелената серия. Т.е. по код винаги можем да се ориентираме, по цветови код винаги можем да се ориентираме за какво е определен продукт. За съжаление, не само юношите се сблъскват с това състояние на кожата. Все по-често срещано е и в зряла възраст, мъже и жени да се борят с проблема с несъвършенствата по кожата - да бъде сколна към акне, да се омазнява. 

Другото, което е в момента - отново започваме да носим маски. Това е един причинителите и на акнето и изобщо да се усложни тази патология. Другото, което е, е начинът ни на живот, нездравословната диета и така нататъка. Всичко това са фактори, които обострят това състояние на кожата. 

В Caudalieизползваме мощни и натурални активни съставки, за да можем да възвърнем здравословния вид на нашата кожа. Във Vinopureгамата се спираме на натурална салицилова киселина, на патентован комплекс, на органична гроздова вода. Така че предлагам да запознаем зрителите ни с Vinopureгамата, за да може да създадете вашата перфектна рутина за кожата.

Ще започнем с измивен гел, който е с натурална салициолова киселина, гроздова вода, органична и 6 етерични масла. Използвате го сутрин и вечер. След това включваме сутрин и вечер използването на тоник.Нанася се на памучен тампон върху цяло лице. 

Екатерина: Един от малкото тоници, които имат активни съставки. Защото аз съм привърженик на тониците без активни съставки. 

Велислава: Да, твоите критерии са изключително високи откъм тоник.Това са моите лични познания. След това включваме в рутината си серум. Активен продукт, 63% намалява несъвършенствата. На основата на патент полифеноли с 6 етерични масла, т.е. имаме и антибактериално действие освен антиоксиданство. Намаляваме и окисляването на себума, органична гроздова вода и натурална салицилова киселина. 

Добра основа за грим да се използва е матиращият флуид. Салициловите подри тук ще е матират проблемната т-зона, като в същото време имаме растителен сквалан, който да може да възвърне хидратацията и комфорта на кожата. 

Да избегнем ефекта на пресушаване и изсушаване, което е често срещан проблем в гамите в борба с несъвършенство. При нас липсва. В рутината е препоръчително да се включва почистване или прочистване на порите. Препоръката ни е да използвате маска два пъти в седмицата, нанасяте я върху цяло лице, може да я комбинирате с друга маска, тоест да направите миксология, в т-зоната зона да нанесете Vinopure маската, а пък по краищата на лицето да речем друга маска, хидратираща. И в случая зелената глина и цинкът ще прочистят порите, ще ги свият, етеричните масла, ще действат антибактериално. 

За тези дами, на които на определени места им излиза само някоя друга възпалителна лезия, имат проблем от време на време, предлагам локалното решение за несъвършенства. Това е SOS продуктът ни в Caudalie, който за 4 часа започва да повлиява проблемa. Имаме намаляване на възпалителната лезия,като туке обогатена формулата с чаено дърво. 

Екатерина: Някои тези продукти имаме и във вид на комплекти в аптеките. Това е комплекта, който включва серума и матиращият флуид. А това е серумът плюс матиращ тоник и измивния матиращ гел. 

Велислава: Абсолютно! Като активност, какво ще предложим на нашите зрители. Ти ще споделиш кода за отстъпка, а аз ще споделя атрактивния комплимент.

Екатерина: Само до 16 ноември ви подаряваме код Caudalie20, отстъпката важи за всички единични продукти от серията Vinopure

Велислава: В комбинация с отстъпката от 20%, бихме искали да ви предоставим и комплимента Vinopure Serum, за да може да се уверите в действието на гамата и това как вашата кожа ще понесе продукта, в комбинация с Vinopureизмиващия гел, с който да почиствате лицето си сутрин и вечер.

Екатерина: Пожелаваме ви прекрасен ден и до скоро, до следващото ни видео!