Купи продукти на стойност над 250лв онлайн на aptekanove.bg и вземи подарък Healthy Box Нове - всичко, от което имаш нужда в една кутия!

Съвместна инициатива на Аптеки Нове Фарм и фирми - партньори, с които заедно подбрахме и събрахме в една кутия всичко, от което може да имаш нужда.

Избрали сме слогън: "Healthy Box: Здраве отвътре и красота отвън - всичко, което ти трябва в една кутия!"

Ето какво ще откриеш в кутията:

1.Хранителна добавка Нове Фарм формула за имунитет 30капсули 

Капсули за имунитет е нова формула за подкрепа на имунната система, която е разработена и създадена съвместно с опитните фармацевти на аптеки Нове Фарм. 

2.Нове фарм Миракъл хидратиращ крем-серум 15ГР

За красива, еластична, хидратирана в дълбочина кожа. 
Хидролизиран морски еластин, хиалуронова киселина, витамин В3, витамин Е, масло от гроздови семена, масло жожоба, емогрийн емолиент , глицерин, вода. 


3.Filorga Lift-Structure дневен крем с лифтинг ефект 15мл

Ефективна комбинация от активни съставки, които възстановяват тонуса на кожата – мощна анти-ейдж формула с лифтинг ефект. Богата кремообразна текстура подхранва, защитава и придава естествен блясък на лицето.


4.Caudalie Душ-гел Rose des vignes 30 мл

Душ гелът Rose de Vigne е без сапун, с висока поносимост. Нежно почиства и оставя кожата деликатно ухаеща с флорални нотки на роза, ревен и мускус.

5.Caudalie серум Vinopure 10мл

Салицилов серум против несъвършенства. 

Подходящ при мазна кожа склонна към несъвършенства.

Видимо подобрява качеството на склонната към акне кожа и възстановява здравословния и вид като регулира омазняването и матира. Премахва несъвършенствата по проблемната и мазна кожа, почиства и стяга порите. Изглажда текстурата на кожата. 


6.Galenic Aqua infini лосион 40 мл

Умножава ефикасността на всички грижи

Хидратира и подготвя кожата за нанасянето на козметична грижа. Богат на екстракт от цветето Розата на Ерихон, с неговия хидра-интелигентен потенциал, лосионът е първата и основна стъпка във вашия разкрасяващ кожата ритуал. Истински ефикасен, той насища кожата с интензивна свежест и я подготвя да усвои максимално ползите от който и да е нанесен след него продукт.


7.Avene Витамин актив CG озаряващ серум 10мл

Новият коригиращ озаряващ серум от Авен е серум за лице, който незабавно изглажда кожата и изпълва бръчките. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Съдържа висока концентрация на витамин Cg, стабилна форма на витамин C, известна с антиоксидантните си свойства. Допълнително присъствието на ниацинамид и бакухиол гарантира коригиране на бръчките, повишаване на блясъка и намаляване на тъмните петна. Текстурата е лека, бързо абсорбираща се, с деликатен аромат.


8.Avene Ксеракалм хидратиращо мляко Nutrition 100мл

Avene Xeracalm Nutrition Хидратиращо мляко е ежедневна подхранваща грижа. Създадено с висока толерантност за суха чувствителна кожа. Може да се нанася на лицето и тялото. Подходящо за възрастни, деца и бебета. 


9.Klorane стик маска за лице с органичен божур 25гр

Klorane Стик-маска за лице е специално разработена, за да подобри състоянието на нежната и по-деликатна кожа. Благодарение на добавения божур, маската успокоява дразненето и понижава чувствителността. Осигурява защитен филм върху кожата, който я предпазва от възпаления. Кожата е силно подхранена и заредена с енергия.
10.A-Derma Екзомега емолиентно душ олио 100мл


11.Vichy Колаген специалист нощен крем 15мл

Нощен крем, създаден да подсилва кожата срещу външните агресори и да я възстановява през нощта от натрупаните през деня увреждания. Намалява бръчките. Стяга кожата. Придава сияен вид. ЕФИКАСНОСТ: След 1 месец бръчките са по-малко видими, а кожата се усеща по-стегната.


12.Eucerin Urea ReapirPlus крем за ръце 30мл

Eucerin 5%Урея Възстановяващ крем за ръце е обогатен с урея и лактат, които бързо успокояват дори много сухата и раздразнена кожа на ръцете. Продуктът помага и при ръце с екзема, като осигуряват на кожата интензивната и дълготрайна хидратация, от която се нуждае.

13.URIAGE Нощна термална маска 15мл

Потопете кожата си в истинско термaлно SPA изживяване! Хидратиращата сила на Термална вода Uriage, въплътена в един продукт с изключително нежна гел текстура, която прави кожата сатенено гладка, напълно хидратирана, мека и еластична, сякаш сте спали 8 часа повече. За несравним блясък и свежест! Нощната термална маска помага за възстановяването на кожната бариера и поддържа оптимално ниво на хидратация.


14.NUXE Creme fraiche 3-в-1 Хидратиращ крем 15мл

Уникален иновативен продукт, който благодарение на своята формула притежава 3 действия и мулти ефикасност!

48ч хидратиращ крем – дегримиращо мляко – уплътняваща маска

3 действия с една единствена опаковка за лице и очи


15.APIVITA Черен детокс гел 15мл

Черният почистващ гел привлича замърсяванията и грима като магнит, почиства, детоксикира и прави кожата освежена и мека, благодарение на активен въглен, екстракт от прополис и нежни почистващи агенти. Деликатният аромат на мед и портокалови цветове ревитализира и повишава настроението. 

16.Ваучер за отстъпка при следваща покупка онлайн, валиден до 31.05.2024г.

Опитай и се възползвай от промоционални цени само до края на месец Април:

1.Нове Фарм продукти и комплекти  - до - 20%

2.Filorga - серия Lift Structure -25% само онлайн

3.Caudalie  -20% на почистващи продукти за лице и тяло и аромати.

4.Galenic: -25% на серуми

5.Avene и A-derma - избрани продукти - до -41%

6.Klorane - избрани продукти и комплекти - до -30%

7.Uriage - избрани продукти до -20%

8.Isdin - Месец на марката с отстъпки до -20%

9.Apivita - до -20%

Защото ние и нашите партньори се стремим да ползвате само качествени продукти на най-добри цени!