Натурален спрей за гърло с етерични масла - за възрастни

рейтинг:
100 % of 100
Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
83538
Промо цена 16,11 лв. Редовна цена 17,90 лв.

Етеричните масла са богати на история и традиции и се използват от още от древни времена. Техните незаменими свойства са вдъхновили египтяните, гърците, римляните и китайците да ги използват за терапевтични, ритуални, козметични и духовни цели хилядолетия наред. 

Знаейки за мощното им въздействие върху човешкото тяло, фармацевтите на аптеки Нове Фарм създадоха спрей за гърло изцяло от етерични масла, който се бори успешно с вирусите, бактериите и възпалението. 

Описание

Натурален спрей за гърло с етерични масла е с изцяло натурални съставки и съчетава благоприятното въздействие на 6 масла, които имат доказано антибактериално, антивирусно и противовъзпалително действие. 

Спреят е подходящ при първи симптоми на вирусна инфекция или настинка, като облекчава болката и успокоява раздразненията на лигавицата.

Естествените аромати на етеричните масла правят употребата на спрея по-приятна, което е важно за продукти, предназначени за приложение в устата и гърлото.

Активни съставки

Във формулата на спрея за гърло на Нове Фарм са вложени мощните ефекти на следните видове етерични масла: 

  • Масло от канука: Маслото от канука има успокояващи и антибактериални свойства, които помагат за облекчаване на възпалението и болката в гърлото. Маслото действа като натурален антисептик и предотвратява разпространението на инфекции.
  • Масло от манука: Известно със своите изключителни антимикробни качества, маслото от манука е мощен съюзник при лечение на възпалено гърло и борбата с бактерии и вируси. Неговото действие, освен да намали възпалението, е да ускори процеса на заздравяване на лигавицата на устата. Известно е като е едно от най-добрите средства против грам-положителни бактерии и кандидози.
  • Масло от чаено дърво: Със своите мощни антисептични и антимикробни свойства, маслото от чаено дърво може ефективно да облекчи възпаленото гърло и да се бори с патогените, причиняващи инфекции.
  • Масло от босилек: Маслото от босилек притежава антивирусни и антимикробни свойства, които не само помагат при лечението на гърлото, като намаляват възпалението и успокояват болката, но и подпомагат имунната система в борбата с инфекциите.
  • Масло от мента: Благодарение на своето съдържание на ментол, маслото от мента осигурява незабавно облекчение на гърлото чрез охлаждане и успокояване на раздразнението. Ментолът съдейства още за намаляване на кашлицата и улеснява дишането.
  • Масло от облепиха: Маслото от облепиха е богато на антиоксиданти и предоставя подкрепа раздразненото  и зачервено гърло. То помага за намаляване на възпалението и да ускорява процеса на заздравяване на тъканите. Съдържа Витамин Е, Омега 3 и 6 мастни киселини и каротеноиди.

Синергичното действие на всички масла е вложено в спрей с приятен аромат, който се прилага лесно, напълно безвреден е и има широк спектър на действие. 

Действие и ползи

Натуралният спрей за гърло на Нове Фарм, предлага мощно съчетание от антисептични, противовъзпалителни и аналгетични свойства:

  • Подпомага облекчаването на болка при възпалено гърло;
  • Намалява възпалението;
  • Предпазва от бактериални и вирусни инфекции;
  • Спомага за успокояване на раздразненото гърло;
  • Облекчава симптомите на гърлени инфекции;
  • Предлага подкрепа за дихателната система. 

Продуктът е подходящ за употреба при първи признаци на дискомфорт и раздразнение в гърлото. Той съдейства за бързо облекчаване и възстановяване, осигурявайки защитен слой, който спомага за поддържането на здравето на гърлото и устната кухина.

За кого е подходящ продуктът

Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 12 години, които искат да облекчат чувството на дискомфорт и болка в гърлото и да подобрят здравето на горните си дихателни пътища.

Допълнителна информация

Био формулата е разработена специално така, че да бъде щадяща и безопасна за честа употреба. Разнообразното и широкоспектърно действие включва и други здравословни ползи, като подобряване на дихателната функция и намаляване на стреса, благодарение на ароматерапевтичните свойства на етеричните масла.

Състав

Основни активни съставки са: Масло от чаено дърво с манука и канука, масло босилек, масло мента, масло невен, масло от облепиха, спирт, глицерол.

Начин на употреба

Спреят се прилага до 4 пъти на ден, на всеки 3 часа до 2 впръсквания в гърлото. 

Да не се използва от деца под 12 годишна възраст. 

Разклатете енергично преди употреба. Въздържайте се от храна и напитки непосредствено след като приложите спрея. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Съхранявайте на място, недостъпно за деца и пряка слънчева светлина.

 

Противопоказания

Спреят за гърло с етерични масла може да бъде противопоказан за хора с алергии към съставките, бременни и кърмещи жени, малки деца, лица с астма или дихателни заболявания и тези с определени здравословни състояния. Препоръчва се консултация със здравен специалист преди употреба.

Често задавани въпроси 

Има ли значение от какво е причинена болката в гърлото? 

Спреят е разработен да облекчава раздразнението и болката в гърлото, независимо от тяхната причина, но при сериозни или продължителни симптоми е препоръчително да потърсите медицинско мнение.

Колко често мога да използвам спрея?

Спреят се прилага на интервал от 3 часа. 

Може ли спреят да предпази от грип и настинки?

Въпреки че този продукт може да подкрепи имунната система и да облекчи симптомите на гърлото, свързани с грип и настинки, той не трябва да се разглежда като заместител на традиционното лечение.

Колко бързо мога да очаквам облекчение след приложението на спрея?

Обикновено облекчението е веднага след приложението, но ефектът може да варира в зависимост от индивидуалната реакция на организма към съставките.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Най-продавани от тази категория
5
Rating:
100% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:НОВЕ ФАРМ СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА ВЪЗРАСТНИ 25МЛ
Вашият рейтинг
Вижте всички 1 отзиви
Най-полезни отзиви на клиенти Напиши отзив
  1. Оценка
    100%
    НОВЕ ФАРМ СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА ВЪЗРАСТНИ 25МЛ
    Много ми помогна!
    By Ирина
    on