ОМНИ БИОТИК 6 ПРАХ 60Г

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
71576
Промо цена 54,39 лв. Редовна цена 63,99 лв.

Как действа?

 

Проучвания показват, че бактериите в Омни-Биотик 6 имат свойството да привеждат в готовност имунните клетки, които атакуват вирус инфектирани клетки. Пробиотичната комбинация работи и за подобряване на функцията на защитните бариери, каквито са лигавиците на червата, като активира локалния имунитет. Така Омни-Биотик 6 повлиява устойчивостта на организма спрямо вирусни инфекции и подобрява ефективността на имунната ни система.

Омни-Биотик 6 е подходящ при метаболитни нарушения

Омни-Биотик 6 може да се използва при хронични състояния

Омни Биотик 6 е подходящ за детоксикация

Бактериите в Омни-Биотик 6 проявяват антигъбично действие и спомагат за локалния имунитет на лигавиците. Така могат да помогнат
на проблемите да отшумят при остри и хронични вагинози

Шест различни бактериални щама:

  • Lactobacillus casei W56
  • Bifidobacterium animalis W53
  • Lactococcus lactis W58
  • Enterococcus faecium W54
  • Lactobacillus acidophilus W55
  • Lactobacillus salivarius W57

Омни-Биотик 6 е синбиотик с най-високо качество:

  • 109 бактерии на грам
  • комбинация с пребиотични разтворими баластни вещества, за да се увеличи активността на обмяна на веществата
  • ензими, които увеличават прилепването на бактериите към чревната лигавица

Съдържащите се в ОМНИ-БИОТИК 6 бактериални щамове оцеляват в до над 90% в стомашно-чревния пасаж и притежават жизненост и активност за колонизация на червата (Научно доказано в предклинично проучване in vitro в Университета в Маастрихт – Холандия)

Омни-Биотик 6 е под формата на прах, който всъщност се състои от изсушени чрез замръзване бактерии. Преди прием се разтваря във вода, бактериите се рехидратират, активират и укрепват, за да преминат през стомаха и да достигнат червата, където трябва да се заселят.

Приготвянето е просто: ежедневно преди лягане разтворете една чаена лъжичка ОМНИ-БИОТИК® 6 (= 2 грама) в 125ml вода, изчакайте 10 минути за активиране, разбъркайте още веднъж и изпийте. Разбира се може да приемате пробиотика ОМНИ-БИОТИК® 6 и два пъти дневно, най-добре е рано сутрин и непосредствено преди лягане. При прием сутрин на гладно активните микроорганизми бързо попадат в червата.

Продължителност на употреба: Употребата на ОМНИ-БИОТИК® 6 има смисъл само при прием от минимум четири седмици. Тъй като при ОМНИ-БИОТИК® 6 не става дума за лекарство, а за синбиотична храна, можете да приемате този ценен продукт ежедневно.

ОМНИ-БИОТИК® 6 не съдържа животински белтъци, глутен, мая и лактоза, поради което е подходящ за диабетици, както и за хора с непоносимост към мляко или лактоза. ОМНИ- БИОТИК® 6 може да се пие по време на бременност и е подходящ за деца!

Нашите чревни бактерии изпълняват жизненоважни задачи: образуването на чревна бариера срещу чужди микроби, отстраняването на токсини и отрови, поглъщането и производството на жизненоважни вещества. Но бактериите могат да бъдат и “изгонени” от червата (например поради нездравословна диета, стрес, лекарства) и в резултат на това се развива дисбиоза, или дисбаланс на чревната флора. Чуждите микроби могат да започнат да се размножават по-лесно, токсините и отровите вече не се изхвърлят, червата стават мудни, хранителните вещества не се абсорбират напълно, развива се непоносимост към определени храни. В такива случаи е подходящо снабдяването с високоактивни чревни бактерии чрез пробиотична комбинация като Омни-Биотик 6.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ОМНИ БИОТИК 6 ПРАХ 60Г
Вашият рейтинг