ТЕЧЕН ПРОБИОТИК КОМПЛЕКС /ВЕГАН/ 500МЛ SWEDISH NUTRA

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
94174
Промо цена 36,51 лв. Редовна цена 42,95 лв.

Нашата чревна флора е изключително чувствителна към нашата диета, начина на живот и промените в нея, както и към различни лекарства и средства за защита. Небалансираната чревна флора може да доведе до много нежелани заболявания. Сега имате възможност да възстановите и поддържате баланса на чревната си флора с помощта на универсална премиум хранителна добавка, която обещава максимално усвояване и ефективност!

Микрокапсулираните пробиотици на Swedish Nutra съдържат 10 милиарда CFU (полезни бактерии) на доза и са предназначени да преминат през стомашните киселини в червата, за да достигнат до тънките черва. Също така съдържа аминокиселината L-глутамин, която поддържа здравето на червата, и витамин С, и двете ключови съставки за имунната система.

Комбинация от четири щама - Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Acidophilius, Lactobacillus Plantarum и Lactobacterus Salivarius за здрава чревна флора и подсилен с витамин С и веган L-глутамин.

Изберете пробиотични щамове, за да: 
  • помогнете за предотвратяване на различни заболявания или намаляване на симптомите на заболявания
  • премахване на токсини
  • подкрепа на имунната система
  • намаляване на умората
  • транспорт на кислород в тялото
  • балансиране на чревната флора
  • защита на клетките от оксидативен стрес

 

Точният състав на продукта в препоръчителната дневна доза от 15 ml:

Bifidobacterium lactis (HN019 - 10 mg) - една от най -известните полезни бактерии за нашето тяло. Съществена характеристика на Bifidobacterium lactis е укрепването на имунната система. Укрепва защитния слой на чревните стени и помага да се предотврати навлизането на вредни бактерии в тялото.

Микрокапсулиран Lactobacillus Acidophilus - подпомага храносмилателната и имунната система. Може да помогне за намаляване на холестерола, предотврати и намали диарията, подобри симптомите на синдрома на раздразненото черво, помага за лечение и предотвратяване на вагинални инфекции, насърчи загуба на тегло. Също така може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на настинка и грип, може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на алергия.

Микрокапсулиран Lactobacillus Plantarum - за тези, които търсят по-добро здравословно състояние на червата и по-силна имунна система, Lactobacillus plantarum често е естественото средство за избор. Наличен във форма на хранителна добавка и открит в ферментирали храни като кисело зеле, Lactobacillus plantarum е щам на пробиотични бактерии: клас живи микроорганизми, които естествено присъстват във червата ви. Някои привърженици също твърдят, че може да помогне за лечение или предотвратяване на следните здравословни проблеми - безпокойство, диабет, екзема, високо кръвно налягане, висок холестерол, синдром на раздразнените черва (IBS) и възпалителна болест на червата (като болестта на Crohn и улцерозен колит).

Микрокапсулиран Lactobacillus Salivarus - Този пробиотик се използва за лечение на астма и алергични кожни заболявания като атопичен дерматит, екземаЛактобацилус salivarius е полезно за лечение на IBS (Раздразнителен черво синдром) като противовъзпалително и за облекчаване на метеоризъм. В клинични проучвания Лактобацилус salivarius е доказано, че потискат про възпалителни цитокини (протеини) и потискат Бактериален свръхрастеж в тънките черва. Това действие води до намаляване на бактериална транслокация.

Витамин С (80 mg) - той също е много важен за нашия имунитет, ако не и най-важният витамин, който допълнително засилва антивирусните ефекти и присъства в тялото ни като важен антиоксидант.

L-глутамин (50 mg) - комплексният продукт съдържа и L-глутамин, който успокоява храносмилането ни и защитава стомаха ни. Това не само защитава естествените резерви на L-глутамин в нашето тяло, но и го възстановява, така че червата и тъканите ни да могат да се регенерират - само пробиотик не може да направи това.

Състав в една доза от 15 мл:В 15 млNRV*
   
Микрокапсулиран Bifidobacterium Lactis10 милиарда CFU**
Микрокапсулиран Lactobacillus Acidophilus**
Микрокапсулиран Lactobacillus Plantarum**
Микрокапсулиран Lactobacillus Salivarus**
Витамин С (L-Ascorbic acid)80 мг100%
L-глутамин (веган)50 мг**
 
Опаковка за: 33 дни / Количество 500 мл
Начин на прием: 15 мл преди или по време на хранене
Не съдържат: ГМО, Глутен, Соя, Яйца, Ядки, Лактоза
100% натурални цвят и вкус
Страна на произход: Швеция

Състав: Мултифилтрирана вода, веган bifidobacterium lactis, веган lactobacillus acidophilus, веган lactobacillus plantarum, веган lactobacillus salivarius, витамин
c, веган L-глутамин, натурални плодови аромати, естествен оцветител (куркумин), емулгатор (ксантанова гума), консервант на свежестта (калиев сорбат, натриев бензоат), подсладител (сукралоза, ace k), регулатор на киселинността (лимонена киселина). 100% натурален вкус и цвят.

----------------------------------------------------

Нашият течен пробиотик е микрокапсулиран, за да се гарантира, че ще достигне до червата, за да поддържа оптимално стомашно-чревното здраве. 

100% естествен вкус и естествен цвят. Вкусен шот с вкус на лимон.

15 мл преди или по време на хранене

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Най-продавани от тази категория
0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ТЕЧЕН ПРОБИОТИК КОМПЛЕКС /ВЕГАН/ 500МЛ SWEDISH NUTRA
Вашият рейтинг