Билкови хапчета за сън с мелатонин Нове Фарм

рейтинг:
100 % of 100
Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
95448
Промо цена 15,21 лв. Редовна цена 16,90 лв.

Сънят играе важна роля във възстановяването на тялото, укрепването на имунната система и обработката и запаметяването на информация. Концентрацията и продуктивността също са невъзможни при системно лишаване от нужната за тялото релаксация. 

За съжаление, от безсъние и други разстройства на съня страдат милиони хора по света. Това не само влошава качеството на живот, но и увеличава риска от развитие на хронични заболявания, включително сърдечно-съдови проблеми, диабет и депресия

Описание

Билкови хапчета за сън с мелатонин, разработени от фармацевтите на аптеки Нове Фарм, е мощна формула под формата на таблетки, която допринася за пълноценен и спокоен сън и улеснява заспиването без да води до привикване

В нея са вложени екстракти от растения, които подобряват състоянието на нервната система и помагат на съзнанието да се подготви за почивка. 

Активни съставки

Продуктът е съставен предимно от растителни екстракти, които включват: 

  • Екстракт от маточина: Маточината е известна със своите успокояващи свойства, които помагат в борбата със стреса и тревожността. Благодарение на успокояващите си ефекти, екстрактът от маточина може значително да подобри качеството на съня. Той помага при заспиването и намалява честотата на събуждания през нощта, което е особено полезно за хора с безсъние.

  • Екстракт от пасифлора: Екстрактът е извлечение от растението Passiflora, известно също като пасифлора или пасифлора инкарната. Съдържащите се в него активни съставки намаляват стреса и тревожността, подобряват съня и регулират настроението. Пасифлора е известна със своите успокояващи свойства и се използва като природен метод за намаляване на нивата на стрес и подобряване на психическото здраве.

  • Екстракт от валериана: Този екстракт е произведен от корените на растението Valeriana officinalis, което е известно със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Използва се в традиционната медицина от векове за лечение на безсънието, тревожността и нервните състояния. Активните съставки във валериана екстракта се свързват с редуцирането на стреса и подобряването на качеството на съня.

  • Мелатонинът, като един от компонентите на продукта, е хормон, който се произвежда естествено в човешкия организъм и играе важна роля в регулацията на циркадния ритъм и съня. Неговата функция е да сигнализира на тялото, че е време за почивка и да подпомага заспиването. 

Много изследвания показват, че мелатонинът може да бъде ефективен за намаляване на времето, необходимо за заспиване, както и за подобряване на качеството на съня. 

Действие и ползи

Продуктът, съдържащ пасифлора, маточина, валериана и мелатонин, цели да подпомогне естествените механизми на организма, свързани със заспиването и подобряването на качеството на съня. 

Той е създаден с цел да подпомогне усещането за спокойствие и релаксация, като подпомага намаляването на стреса и тревожността, както и регулирането на циркадния ритъм. 

Продуктът е предназначен да помогне на хората да заспят по-бързо, да подобрят качеството на съня си и да се събудят по-освежени и подготвени за новия ден, без да причинява нежелани странични ефекти.

За кого е подходящ продуктът

Продуктът е подходящ за възрастни, които имат проблеми със съня. 

Допълнителна информация

Особено полезно за подпомагане на заспиването и релаксацията би било, ако към Билкови хапчета за сън, включите прием и на магнезий

Магнезият е известен със своите успокояващи свойства и може да допълни действието на другите съставки в продукта, като се подобри качеството на съня и способността за релаксация. 

Състав

Основни съставки

в 1 капсула

Маточина екстракт (Melissa officinalis)

100 mg

Пасифлора екстракт (Passiflora incarnate)

90 mg

Валериана екстракт (Valeriana officinalis)

75 mg

Мелатонин

1 mg

Съставки: маточина екстракт (стрък), пасифлора екстракт (стрък), валериана екстракт (корен), пълнител микрокристална целулоза, антислепващи агенти магнезиев стеарат и силициев диоксид, мелатонин, капсула (желатин, оцветител калциев карбонат)

Начин на употреба

Приемът на Билкови хапчета за сън с мелатонин се извършва по 1 капсула 30 минути преди лягане

Важно е също така да се подчертае, че консултация със здравен специалист преди използване на такъв продукт е препоръчителна, особено за хора със здравословни проблеми или приемащи други лекарства. 

Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната доза.

Противопоказания

Някои от съставките, особено валерианата и мелатонинът, могат да бъдат противопоказни за бременни жени или кърмещи майки поради липсата на достатъчно научни изследвания относно тяхната безопасност по отношение на здравето на бебето. 

 

Някои от съставките, като например валерианата, могат да взаимодействат с лекарства или да предизвикат нежелани реакции при хора с определени здравословни проблеми. Не приемайте продукта и в случай, че имате алергия към някоя от съставките. 

Често задавани въпроси

Колко често мога да използвам този продукт?

Честотата на използване обикновено е указана на опаковката или в инструкциите за употреба. Въпреки това, е важно да се спазват указанията на производителя или да се консултирате с лекар, за да може да се избегне прекомерната употреба.

Къде мога да намеря Билкови хапчета за сън с мелатонин? 

Билковите хапчета за сън с мелатонин се продават единствено в аптеки Нове Фарм. Можете да ги намерите както във физическите ни аптеки, така и в нашия онлайн магазин.

Мога ли да консумирам алкохол, докато използвам този продукт?

Съставките на продукта могат да взаимодействат с алкохола, затова е препоръчително да се избягва употребата на алкохол, докато се използва този продукт.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

5
Rating:
100% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:НОВЕ ФАРМ ФОРМУЛА ЗА СЪН КАПС. X 30
Вашият рейтинг
Вижте всички 1 отзиви
Най-полезни отзиви на клиенти Напиши отзив
  1. Оценка
    100%
    НОВЕ ФАРМ ФОРМУЛА ЗА СЪН ТАБЛ. X 30
    Перфектно лекарство
    By Николина Атанасова
    on