ХУМАНА ХН С БАНАН 300ГР/ HUMANA HN WITH BANANA 300GR

Този продукт представлява лечебна, диетична храна, предназначена единствено за хранене на кърмачета при диарии, диспепсии, целиакия. Дава се само по лекарско предписание. Използва се също така и като допълнителна храна в рамките на определената от лекаря диета за кърмачета, деца и възрастни при храносмилателни смущения с различна генеза. Съдържа лесноусвоими въглехидрати. При нарушение на глюкозния толеранс се употребява при постоянен контрол на обмяната на веществата.

Лечебната храна Humana HN съдържа всички минерални вещества, микроелементи и витамини в задоволяващи потребностите количества и след консултация с лекар, може да се прилага и продължително като единствена храна за кърмачета. Препоръчваме започнатата опаковка с лечебна храна Humana HN да се използва до край, дори и след отшумяване на диарията.

• Банан - високото съдържание на хранителни влакнини в бананите спомага за бързото нормализиране на твърдостта на изпражненията.

• Лесно усвоима - с намалено съдържание на лактоза и мазнини, което е предпоставка за по-лесното храносмилане и изключително високата поносимост.

• За ядене и пиене - може да бъде приготвена за хранене с шишенце или като каша, в зависимост от възраста.

Начин на употреба:

От шише: Водата се преварява и охлажда до 50С. Необходимото количество прах се сипва в шишето и се долива с половината от необходимата вода. Шишето се затваря, разклаща се силно и се добавя останалата вода, като отново се разклаща. Използвайте биберон за каша.

Като каша: Водата се преварява и охлажда до 50С. Необходимото количество прах се сипва в чиния, добавя се преварената вода и се разбърква с вилица до желаната гъстота.

Основна дозировка: 3 мерителни лъжички (14,5 г) прах + 90 мл вода = 100 мл готова храна ( 1 мерителна ръжичка събира около 4,7г прах, ако е напълнена до горния ръб и загладена с тъпата страна на нож.

Допълнителна информация:

Не употребявайте ХУМАНА ЛЕЧЕБНА HN при непоносимост към краве мляко, при алергия към протеини от кравето мляко, при галактоземия, при непоносимост към лактоза, фруктоза и захароза.

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация