БИО РОЗОВА ВОДА ХИДРОЛИНА ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОЖА 150МЛ ИНА ЕСЕНШЪЛС

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
93380
12,99 лв.

Грижа за кожата:

- Розовата вода е подходяща за нормална, комбинирана до суха и чувствителна кожа, благодарение на своите силно хидратиращи свойства;

- Предотвратява появата на несъвършенствата и заздравява проблемите зони, благодарение на противовъзпалителните си качества;
- Регенерира клетките на кожата, изглажда фини линии и бръчки, благодарение на силния си анти-ейдж ефект.

Използвай като:

- Може да се използва като спрей за коса - омекотява, хидратира и добавя текстура на косъма, намалява накъсването в краищата;

- Био розовата вода може да бъде използвана като натурален и безвреден заместител на термална/мицеларна вода или тоник, както и за премахване на лек ежедневен грим.

Ползи:
✔️ Регенерира клетките на кожата, изглажда фините линии, притежава анти-ейдж ефект;

✔️Доказани противовъзпалителни и дълбоко хидратиращи качества;

✔️За суха, чувствителна до комбинирана и нормална кожа;

✔️Без изкуствени аромати;

✔️Без изкуствени оцветители;
✔️Директно от нашите биологични розови градини в ръцете Ви;

✔️100% натурален продукт;

✔️100% удоволствие за сетивата;

✔️ Връщане на сумата, ако не сте доволни от продукта след 2 седмици употреба.

Съставки /INCI/ - Rosa Damascena Flower Water

Биологичната розова вода на InaEssentials съдържа изключителните 0,1% чисто био розово масло - повече от всички други флорални води на пазара. Това се дължи на факта, че нашият продукт се получава чрез първична дестилация на висококачествени, прясно набрани свежи розови цветове от семейните ни маслодайни градини в сърцето на България.

Благодарение на нашия специфичен биологичен метод на отглеждане и култивиране на семейните ни розови насаждения, растенията съхраняват специфичните си активни съставки. Така не компроментираме свойствата на растението да достига в дълбочина и да регенерира клетките на кожата, което я прави страхотна при борба със суха и изтощена кожа.Розовата вода помага да запазите баланса на кожата и да се радвате на нейния здрав и свеж вид.  Още едно от полезните ѝ свойства е нейното противовъзпалително действие, което успешно предотвратява появата на акне. Подходяща е за употреба и от хора с чувствителна кожа, а също така може да намери заслужено място в грижата за красивата и здрава коса.

100% Био Розова вода на InaEssentials достига до уникалното количествено съдържание на чисто етерично розово масло от 0.1% - най-високото съдържание, предлагано на пазара!

Използвай като:

- Може да се използва като спрей за коса - омекотява, хидратира и добавя текстура на косъма, намалява накъсването в краищата;

- Био розовата вода може да бъде използвана като натурален и безвреден заместител на термална/мицеларна вода или тоник, както и за премахване на лек ежедневен грим.

Нашата Розова вода има важно място в историята на нашия семеен бизнес. Започнахме отглеждането на семейните ни биологични розови градини още през далечната 2000 г. Тогава биоземеделието беше просто екзотика и мнозина ни смятаха за луди. Ние обаче упорито и искрено вярвахме, че един ден здравето на хората, опазването на околната среда и качеството ще са водещи фактори.

Въпреки заредените с оптимизъм сърца, началото беше изключително трудно. Не след дълго, късметът почука и на нашата врата и немската компания Wala, която произвежда серията козметика Dr. Hauschka, ни намери. Те имаха същата визия като нас и се превърнаха в най-големия ни клиент. От съвсем малка семейна фирма се превърнахме в голям производител, но запазихме нашата ценностна система. 

Днес вече предлагаме продуктите си и на българския пазар. Предлагаме ги на достъпни цени и вярваме, че с добро ще успеем. Вярваме, че ще сме успешни, когато клиентите ни са щастливи.  Може би най-важното нещо, което запазихме през годините, е любовта към нашите розови градини, които се превръщат в розовата вода, която вие използвате. Надяваме се, че успяваме да прехвърлим частица от нашата любов във всяка бутилка и че това се усеща.

Всяка стъпка по процеса на създаване на Био Розовата Вода на InaEssential е изцяло проследена от семейството ни - от засаждането на красивите ни розови градини, през биологичното отглеждане, до внимателното затваряне на продукта в 200-милилитровата бутилка, която Ви предлагаме. Това ни позволява да поддържаме висок стандарт на производство и да гарантираме за изключително качествени и ефективни продукти.

Вярваме в свойствата на нашата вода. Дайте ни шанс и ви обещаваме, че няма да съжалявате.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:БИО РОЗОВА ВОДА ХИДРОЛИНА ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОЖА 150МЛ ИНА ЕСЕНШЪЛС
Вашият рейтинг