ВИТАСЛИМ ПРОКОМБО БЕЙБИ КАПКИ 5МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
34471
20,49 лв.

ProCombo baby

ПроКомбо Бейби

ПРОБИОТИК ЗА БЕБЕТА

И МАЛКИ ДЕЦА

5 ml

хранителна добавка

2 милиарда „добри“ бактерии

Предназначение: ПроКомбо Бейби е специална комбинация от пробиотични щамове (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus), които осигуряват поддържане на равновесието на чревната флора при кърмачета и малки деца и подкрепят дейността на стомашно-чревния тракт (СЧТ).

ПроКомбо Бейби въздейства благоприятно на:

• Нарушен баланс на чревната флора;

• Смущения в дейността на стомашно-чревния тракт вследствие на антибиотично лечение;

• Стомашно-чревни неразположения;

• Имунната система

Действие: ПроКомбо Бейби е съчетание от три пробиотични щама с марката SynBalance®, които заедно работят синергично. Те са преминали редица клинични тестове, доказващи качествата им. Благодарение на своята устойчивост на киселинната среда в стомаха и на жлъчните соли, те достигат червата невредими. Там се прикрепят и успешно колонизират чревния лумен, в резултат на което безпрепятствено проявяват своите благотворни ефекти.

Бързо възстановяване на баланса на чревната микрофлора. Разстройствата в нормалната дейност на СЧТ често се дължат на свръхразвитие на патогенни (болестотворни) бактерии в червата. Доказано е, че SynBalance® Lactobacillus reuteri (LR) и SynBalance® Lactobacillus acidophilus (LA) потискат развитието на „лошите“ бактерии, което е предпоставка за по-бързо възстановяване баланса на чревната микрофлора и за дългосрочното му поддържане. В допълнение, проведено in vivo проучване свидетелства, че SynBalance® LA модулира по здравословен начин човешката чревна флора, повишавайки количеството на „добрите“ бактерии от типа Lactobacillus и Bifidobacterium.

Избягване на нежеланите ефекти от антибиотиците. Лечението със силни лекарства понякога крие много рискове за дейността на СЧТ (особено при децата). Предвид наличието на щама SynBalance® Lactobacillus rhamnosus (LRh), който е резистентен към някои от най-разпространените антибиотици, ПроКомбо Бейби е особено подходящ за поддържане на нормалната работа на СЧТ при прием на антибиотици.

Поддържане на добър имунитет. Малко известен факт е, че 70–80% от имунния отговор на човешкото тяло е обусловен от СЧТ, т.е. здравото коремче означава здраво дете. Клиничните изследвания сочат, че SynBalance® LRh, LR и LA проявяват способност да инхибират (потискат) някои провъзпалителни молекули в човешкото тяло, като същевременно подпомагат производството на други – антивъзпалителни молекули. Това определя имуномодулиращия ефект на ПроКомбо Бейби и способността му да поддържа естествената способност на тялото да отговаря на атаки.

Указание за употреба: 5 капки дневно.

Да се разклати добре преди употреба. Препоръчително е дозата да се взема наведнъж по едно и също време всеки ден. Ако е възможно, 30 минути преди първото хранене. Капките могат да се добавят към мляко, чай, храни. Капките не трябва да се добавят към горещи напитки или храни.

СЪСТАВКИ на препоръчвана доза за дневен прием от 5 капки (0,17 ml): Комбинация от лактобацили (Lactobacillus) SynBalance® – 30,8 mg.

• Лактобацилус рамнозус (SynBalance® LRh) ≥ 1,0 млрд. CFU;

• Лактобацилус реутери (SynBalance® LR) ≥ 0,5 млрд. CFU;

• Лактобацилус ацидофилус (SynBalance® LA) ≥ 0,5 млрд. CFU.

Допълнително съдържа: антиоксидант: токоферол – обогатен екстракт.

Противопоказания: Не са известни.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ: На стайна температура (15°–25°С) на тъмно място – без пряко въздействие на светлина и влажност по-ниска от 65%. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! След първото отваряне, флаконът да се съхранява в хладилник и съдържанието му да се използва до 2 месеца след това.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

CFU – единица за жизнеспособни пробиотични култури, способни да сформират колонии.

ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ

Capsugel Colmar, 10 Rue Timken, F-68027 Colmar, Cedex, France

за Витаслим ООД, София 1113,

бул. „Шипченски проход“ №18, Галакси Трейд Център, ет. 8, офис 802; +359 2 944 26 27

ПРОИЗВЕДЕНО ОТ CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ Capsugel Colmar, F-68027 Colmar, Cedex, France, за ВИТАСЛИМ ИНОВЕ ООД, София 1113, бул. „Шипченски проход" №18, ет. 8, офис 802; +359 2 944 26 27

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИТАСЛИМ ПРОКОМБО БЕЙБИ КАПКИ 5МЛ
Вашият рейтинг