ВИТАСЛИМ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х 20

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
95757
Промо цена 35,99 лв. Редовна цена 39,99 лв.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

МенФлоден е предназначен специално за мъже. С маслото от семената на кукурбита пепо и
екстракта от сереноа репенс той подкрепя здравето и дейността на простатата и пикочните пътища. Уникалният екстракт Flowens® (Vaccinium macrocarpon Aiton) е с мощна антиоксидантна активност и способства за образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, с което подпомага дейността на лигавицата им. Цинкът допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, а селенът за нормалната сперматогенеза. Допринасят и за защитата на клетките от оксидативен стрес.


ДЕЙСТВИЕ:

Комплексът от пет биологично активни съставки в МенФлоден е специално подбран, така че да оказва благотворен ефект върху мъжката полова и отделителна система. Всяка от тях работи в различна посока, а заедно те подкрепят нормалната функция на ключовите органи и нормалното протичане на важните процеси.


Простатата
Простатната жлеза е част от мъжката полова система. Тя секретира течната среда, в която пребивават и се придвижват сперматозоидите. Разположена е точно под пикочния мехур и обвива като маншон пикочния канал. Ето защо увеличаването на размера и‘ води до нарушения
в уринирането и в сексуалната функция. В рисковата група са всички мъже над 50-годишна възраст, които трябва да съблюдават за:
• Непълно изпразване на пикочния мехур
• Чести позиви по малка нужда
• Прекъсване на струята
• Затруднения в контрола на уринирането
• Слаба струя
• Необходимост от усилие в началото на уринирането
• Често нощно уриниране
Екстрактът от плодовете на сереноа репенс, вложен в МенФлоден, е доказано сред мъжете и в медицината природно вещество, използвано за поддържане на нормалната функция на простатата. То е източник на някои минерали, сред които магнезий, цинк и фосфор, но по-важни за ефекта му върху мъжкото здраве са концентрираните количества фитостероли (особено ситостерол и кампестерол) и флавоноиди. Ползите на извлека на сереноа репенс, известен още като сао палмето,
не се ограничават само до простатата. Малко известен факт е, че съдейства за поддържане на висок тонус, на добро физическо състояние и издръжливост, а също така е считан и за мощен афродизиак.
Ключова роля за здравето на простатата играе и патентованият екстракт Flowens® в МенФлоден, който е специално създаден за мъже. Клинично проучване, проверяващо възможностите му, показва, че неговата продължителна употреба подобрява всички показатели, използвани за оценка на състоянието на простатата по Международния простатен симптоматичен индекс (IPSS), както
и маркерите, отчитани при урофлоуметрия*. След непрекъсната употреба в продължение на 3–6 месеца се наблюдава понижаване на IPSS с няколко единици.


Пикочен мехур
Благотворното действие на маслото от семената на кукурбита пепо, съдържащо се в МенФлоден, върху пикочния мехур и простатата е познато още от древността. Освен че е богато на фитостероли, витамини и микроелементи, то е известно и със своя диуретичен ефект. Действието му се изразява в подобряване на потока на урината и струята при уриниране. В допълнение, мощното му антиоксидантно действие спомага за предпазване на клетките от вредното въздействие на свободните радикали, което е от ключово значение в борбата на организма с възпалителните процеси. Съществуват данни също така и за антимикробното действие на кукурбита
пепо. Положителен ефект върху пикочния мехур проявява и специалното вещество Flowens®. Клинично доказано е, че то повлиява Симптомите на долните пикочни пътища (Lower urinary tract symptoms, LUTS) при мъжете. Съдейства за изпразването на пикочния мехур, нормалната струя и пълноценното отделяне на урината.


Пикочни пътища
Ефектът на МенФлоден върху пикочните пътища се обуславя от специалния биохимичен състав на екстракта от плодовете на северноамериканска боровинка – Flowens®. Той е наситен източник на антоцианини и проантоцианидини, а уникалното е, че проантоцианидините в него са от тип А (PAC-A). Съвременни клинични проучвания потвърждават, че единствено PAC-A възпрепятстват адхезията (прикрепянето) на патогени като Escherichia coli и Candida albicans към лигавицата в пикочните пътища. Постигат го посредством образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, а всичко това подпомага дейността на лигавицата и нейното здраве.


Сексуална функция
Нормалната функция на простатата и на отделителната система въздейства върху сексуалната функция на мъжа. Всички съставки, вложени в МенФлоден, подкрепят половото здраве. Допълнителен плюс е и съдържанието на селен и цинк, които повлияват потентността. Те повлияват нивата на тестостерон в кръвта и поддържат нормалната продукция на сперматозоиди (сперматогенезата).
Благодарение на своя състав МенФлоден проявява многопосочно действие. Той:
• Поддържа нормалната функция на простатата
• Подкрепя пълноценното уриниране
• Редуцира нощните ставания
• Подпомага сексуалната функция
• Повлиява потентността

Масло от семена на кукурбита пепо (Cucurbita pepo L.); рибен желатин (капсула); екстракт от плодове
на сереноа репенс (Serenoa repens); Flowens® (екстракт от плодове на северноамериканска боровинка (Vaccinium macrocarpon Aiton); хидроксипропил метилцелулоза (глазиращ агент); цинков оксид; L-селенометионин; железен оксид (оцветител).

ПРЕПОРЪЧВАНА ДНЕВНА ДОЗА:

1 капсула на ден, приета с чаша вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Да не се приема от хора със свръхчувствителност към някоя от съставките.


УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява в оригиналната опаковка, защитено от светлина и влага, при стайна
температура (15°–25°С).
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИТАСЛИМ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х 20
Вашият рейтинг