ВИТАГОЛД ХРОМ + ГАРЦИНИЯ ТАБЛ Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
95283
7,99 лв.

За здравословно топене на излишните мазнини и ефективен контрол на кръвната захар!

Наднорменото тегло и излишни килограми са една от основните причини да се чувствате неуверени и с ниско самочувствие. Когато диетите и спортът не помагат, хората лесно губят надеждата за перфектното тяло, поради липсата на така очакваните резултати.

Всеки от нас мечтае да успее да контролира своя апетит, особено към сладките храни. В случай, че диетите и ограниченията не дават искания резултат, се налага използването на алтернативен начин за постигане на желаното. За ваше облекчение, има революционно решение, което ще помогне да контролирате теглото и апетита си, докато в същото време ще се чувствате по-здрави и жизнени – с перфектна фигура за лятото. Искате да разберете как? – с помощта на хранителната добавка Хром+Гарциния от Витаголд.

При какви състояния е подходящ прием на Хром+Гарциния?

  • Наднормено тегло и затлъстяване, особено в областта на ханша и бедрата
  • При забавен метаболизъм
  • При повишени стойности на кръвната захар
  • Усещане за сухота в устата и постоянна жажда
  • Натрупване на излишни мазнини и килограми без видима причина
  • Повишен апетит
  • При небалансиран хранителен режим
  • Намалена енергия и отпадналост
  • Физическа умора
  • Стрес и тревожност

За кого е подходящ продуктът?

Хранителната добавка е подходяща за хора, които се борят с наднорменото тегло и искат да се справят с този проблем. Изследванията установяват, че растението Гарциния помага за намаляването на излишните мазнини в областта на корема, а в съчетаване с хром, бързо се създава ефект за изгаряне на излишните мазнини. Тази добавка е подходяща за хора, които обичат да похапват бързи въглехидрати и са склонни към хранителни прегрешения. С нейна помощ, ще запазите фигурата и тонуса си, без да натрупвате излишни килограми.

Хром+Гарциния от Витаголд се препоръчва и за всички, които желаят да водят здравословен начин на живот и да поддържат тонуса си ежедневно. Също така комбинацията от двете вещества е изключително подходяща за спортисти, тъй като им позволява бързо да се възстановяват след сериозно физическо натоварване.

Опитайте хранителната добавка Хром+Гарциния от Витаголд и се уверете сами в ползотворния ефект върху тялото още в първия месец след началото на приема!

Както става ясно от името на хранителната добавка, основните съставки са Хром и Гарциния камбоджа – успешна и полезна комбинация, помагаща за здравословното горене на мазнини и допринася за поддържането на нормалните метаболитни процеси в организма.

Комбинацията между Хром и Гарциния дава на тялото необходимия ресурс от енергия, за да изпълнява ефективно всички процеси на клетъчно ниво. Освен това, благодарение на специфичните свойства на всяка от съставките, се появяват и редица ползи като потискане на апетита, намаляване на кръвната захар, понижаване на холестерола и изчистване на организма от токсини.

Редица световни изследванията доказват, че екстракта от Гарциния Камбоджа, спомага за загуба на мазнини по нов и уникален начин в комбинацията си с Хром. Двете съставки действат като превенция срещу превръщането на излишните въглехидрати в мазнини.

Кратко описание на активните съставки:

  • Хром – всяка таблетка съдържа 30 µg

Хромът е изключително важен микроелемент за организма. Той спомага за нормалния метаболизъм на въглехидратите и мазнините и допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта. Хромът подпомага контрола на телесното тегло и допринася за намаляване апетита за сладки храни. Освен това влияе върху обмяната на мазнините и запазването на мускулна маса при диети. Ежедневният прием на Хром помага на тялото да се чувства заредено с енергия, дори и в период на спазване на хранителен режим.

  • Екстракт от Гарциния Камбоджа – всяка таблетка съдържа 40 mg

Гарцинията е тропическо растение, което от хилядолетия се  използва за поддържане на нормално телесно тегло. Ектрактът от Гарциния Камбоджа е източник на хидроксилимонена киселина, известна със своята ефективност в контрола на телесното тегло. Тя спомага за контрол над желанието за сладни храни и поддържане на нормални нива на кръвната захар. Също така, активните вещества в екстракта от Гарциния спомагат за инхибирането на ензими, отговорни за превръщането на въглехидратите в мазнини. Гарцинията спомага за стимулиране на обмяната на веществата и метаболитните процеси, като има благоприятен ефект и върху функцията на сърдечно-съдовата система.

  • Препоръчва се прием от 1 таблетка дневно.  За по-силен ефект, може да приемате и по 2 таблетки дневно

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИТАГОЛД ХРОМ + ГАРЦИНИЯ ТАБЛ Х 30
Вашият рейтинг