ВИСМЕД МУЛТИ 10МЛ.

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
35883
18,15 лв.

ВИСМЕД МУЛТИ 10МЛ./ VISMED MULTI 10ML
ОПИСАНИЕ:

TRB Chemedica Vismed Multi Lubricant Eye Drops е лекарствен продукт за приложение при симптоми и признаци за сухота в очите. Висмед Мулти съдържа концентрация от йони, подобна на тези в сълзите - калцият и магнезият спомагат за клетъчната адхезия, клетъчното свързване и транспорт. Освен това натрият поддържа плътността на корнеята. Капки за очи Висмед се препоръчват за употреба още и при нараняване на повърхността на очите в резулттат на повърхностен кератит, първичен синдром на сухото око. Прилагат се и за дълготрайна лубрикация на очите при случаи на усещания за сухота, дразнене, умора на очите и други подобни оплаквания, предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, прекомерна работа с компютър и носене на контактни лещи. Висмед Мулти е хипотоничен разтвор (150 mOsm/L), благодарение на което противодейства бързо на слъзната хипертоничност, с която се свързва усещането за сухота. Продуктът е с физиологично рН от 7.3%. Без консерванти, които могат да са причина за токсични или алергични реакции при някои пациенти.
СЪСТАВ:

натриев хиалуронат 1.8 mg, натриев хлорид, калиев хлорид, динатриев фосфат, натриев цитрат, магнезиев хлорид, калциев хлорид и вода за инжектиране. Разтворът е хипотоничен.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
 По 1-2 капки в окото толкова често, колкото е необходимо, или както Ви е предписано. Може да се използва докато се носят контактни лещи.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИСМЕД МУЛТИ 10МЛ.
Вашият рейтинг