ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
33560
25,99 лв.

Усещане за копринено гладка кожа и възхитителен аромат с Veet Депилиращ Крем, сега с технология Silky Fresh. Ефективно премахва космите, като заедно с това хидратира кожата ви до 24 часа. Клинично доказано, че осигурява до 7 дни гладкост. Сега се наслаждавайте на приятното преживяване при премахването на космите!

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide , Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, Ci 77891

Преди употреба, моля прочетете внимателно предпазните мерки върху опаковката. Използвайки извитата част на шпатулата, разнесете кремът Veet равномерно, за да покриете космите напълно. Оставете крема върху кожата си в продължение на 3 минути, след което с помощта на шпатулата тествайте върху малка част от намазания участък дали космите са готови за отстраняване.. Ако космите се отстраняват лесно, използвайте по-широкия или по-тесния край на шпатулата, в зависимост от частта на тялото, за да премахнете останалата част. Ако космите ви са по-упорити, можете да оставите крема за общо 6 минути - но не го оставяйте по-дълго. Изплакнете кожата внимателно с вода, за да отстраните напълно крема, след което подсушете.

Преди употреба прочетете и спазвайте всички предпазни мерки и указания. Да не се прилага върху кожата повече от 6 минути. Преди всяка употреба, ПРОВЕРЕТЕ РЕАКЦИЯТА НА КОЖАТА чрез прилагане и отстраняване на продукта върху една малка част от зоната, която искате да третирате, следвайки указанията за употреба. Ако след 24 ЧАСА няма неблагоприятна реакция, продължете да използвате. Ако почувствате парене/изтръпване по време на употреба, отстранете продукта веднага и след това изплакнете обилно със студена вода. Ако усещането за парене продължава, потърсете медицинска помощ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА ИЗВЪН ОБСЕГА НА ДЕЦА. В случай на поглъщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже външната опаковка. Да се избягва контакт с очите. В случай на контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Съдържа алкали и тиогликолат. Продукт може да причини повърхностите да станат хлъзгави. Избягвайте разливане върху килими, дрехи и подови настилки.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          5,99лв
От 1 до 2кг          6,59лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        12,39лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл
Вашият рейтинг