ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
33560
23,99 лв.

Усещане за копринено гладка кожа и възхитителен аромат с Veet Депилиращ Крем, сега с технология Silky Fresh. Ефективно премахва космите, като заедно с това хидратира кожата ви до 24 часа. Клинично доказано, че осигурява до 7 дни гладкост. Сега се наслаждавайте на приятното преживяване при премахването на космите!

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide , Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, Ci 77891

Преди употреба, моля прочетете внимателно предпазните мерки върху опаковката. Използвайки извитата част на шпатулата, разнесете кремът Veet равномерно, за да покриете космите напълно. Оставете крема върху кожата си в продължение на 3 минути, след което с помощта на шпатулата тествайте върху малка част от намазания участък дали космите са готови за отстраняване.. Ако космите се отстраняват лесно, използвайте по-широкия или по-тесния край на шпатулата, в зависимост от частта на тялото, за да премахнете останалата част. Ако космите ви са по-упорити, можете да оставите крема за общо 6 минути - но не го оставяйте по-дълго. Изплакнете кожата внимателно с вода, за да отстраните напълно крема, след което подсушете.

Преди употреба прочетете и спазвайте всички предпазни мерки и указания. Да не се прилага върху кожата повече от 6 минути. Преди всяка употреба, ПРОВЕРЕТЕ РЕАКЦИЯТА НА КОЖАТА чрез прилагане и отстраняване на продукта върху една малка част от зоната, която искате да третирате, следвайки указанията за употреба. Ако след 24 ЧАСА няма неблагоприятна реакция, продължете да използвате. Ако почувствате парене/изтръпване по време на употреба, отстранете продукта веднага и след това изплакнете обилно със студена вода. Ако усещането за парене продължава, потърсете медицинска помощ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА ИЗВЪН ОБСЕГА НА ДЕЦА. В случай на поглъщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже външната опаковка. Да се избягва контакт с очите. В случай на контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Съдържа алкали и тиогликолат. Продукт може да причини повърхностите да станат хлъзгави. Избягвайте разливане върху килими, дрехи и подови настилки.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл
Вашият рейтинг