УРОТЕРРА КАПС. Х 30 ТЕРРАПИА

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
90892
22,39 лв.

Uroterra / Уротерра – за лечение и профилактика на инфекции и при дискомфорт в уринарния тракт. Специално подбраните билкови екстракти са с доказана ефективност при лечение на цистит и инфекция на пикочните пътища. Уротерра облекчава симптомите на често уриниране, болка и парене. Подпомага изхвърлянето, възпрепятства размножаването и задържането на бактериите – основен причинител на уроинфекции. Високо съдържание на екстракт от червена боровинка.

Действие:

  • Възпрепятства полепването и задържането на бактерии за стената на пикочния мехур и уретрата, с което предпазва уринарния тракт от инфекции.
  • Пикочогонно и противовъзпалително средство.
  • Подсилва защитните сили на организма за борба с възпаленията на уринарния тракт.
  • Силно антиоксидантно действие.

Показания:

  • При цистит; уроинфекции.

Подходящ за вегани

Активни съставки в една капсула:

1-2 капсули на ден.

Хранителната добавка Уротерра има уникална рецептура, включваща пет растителни екстракта, които имат утвърдено и доказано в практиката действие при лечение на цистит. Събрани заедно, тяхното действие се засилва, като има синергичен ефект и холистично въздействие при терапията на уринарни инфекциозни заболявания и симптоми на цистит.

Екстрактът от червена боровинка неслучайно е основно активно вещество в рецептурата. Благоприятният му ефект при цистит, възпаления на уринарния тракт и затруднено уриниране се състои в разрушаването на благоприятната среда за размножаване на бактериите Ешерихия Коли, които се смятат за основни причинители на уроинфекции.

Съставът на урината след прием на екстракт от червена боровинка става неблагоприятен за бактерията и пречи на прикрепянето й към вътрешните стени на пикочния мехур и уретрата. От друга страна, диуретичният ефект на екстракта от червена боровинка подпомага изхвърлянето на бактерията от организма и облекчава уринирането.

Диуретичният ефект на червената боровинка допълнително подпомага изхвърлянето на излишните течности от организма с цел установяване на здравословен воден баланс в тялото, което включва преодоляване на подувания на крайниците, подпухналост, напрежение в кръвоносната система и натоварване на сърцето.

Намаляването на отоци в резултат от изхвърляне на излишни течности е подпомагано и от диуретичното действие на екстракта от гроздови семки. Освен диуретичния му ефект, той е известен с цялостно укрепващото си, възстановяващо, антиоксидантно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Появата на бактериите Ешерихия Коли, като най-чести виновници за цистит и уроинфекции, често се благоприятства от отслабена имуннна система, антибиотично лечение или други вътрешни възпалителни процеси, вкл. и като следствие на грип и настинка.

Нещо повече – приемът на екстракт от гроздови семки води до засилване на имунитета и до редица други позитивни ефекти, вкл. по-бързата регенерация на тъкани, подмладяване и освежаване на кожата и укрепване на кръвоносната система.

Копривата е старо и изпитано средство срещу задържане на вода и излишни течности в тялото. С това си действие екстрактът от коприва подпомага цялостния ефект от лечение с билки при цистит в терапията с Уротерра. Копривата пречиства кръвта и спомага за изхвърляне на ненужни вещества от организма чрез урината. Има цялостно укрепващо действие благодарение на високото си съдържание на желязо и витамин С.

Хранителната добавка Uroterra от terrapia е с уникален за пазара състав при симтоми на цистит, а отзивите от употребата й са подчертано положителни.

Действието на хранителната добавка Uroterra (Уротерра) се дължи на богатия биоактивен състав на билките. Те съдържат танини, флавоноиди, дъбилни вещества, антиоксиданти, гликозиди, фитостерол, минерални соли, органични кислеини, витамини и др.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:УРОТЕРРА КАПС. Х 30 ТЕРРАПИА
Вашият рейтинг