ТОП ФОЛАТ КАПС Х 60 ВИВАФАРМА

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
36201
22,00 лв.

ТОП ФОЛАТ КАПС Х 60
ОПИСАНИЕ:
Топ фолат е ефективен източник на фолиева киселина с отлична усвояемост, под форма идентична с естествената биоактивната формула на фолиевата киселина в организма - (6S)-5-Метилтетрахидрофолат (МТХФ), патентована под името Quatrefolic.
Метилтетрахидрофолат (МТХФ) е естествената форма на фолиевата киселина, която не е необходимо да се метаболизира от организма, важен факт за  хора, които в резултат на физиологичен стрес, неподходящ начин на живот или генетичен дефицит на ензими, не могат да трансформират фолиевата киселина до активната й форма.
Препоръчва се при и хора, които не могат да усвоят и метаболизират фолиевата киселина от храната и от хранителните добавки. Спомага да се намали риска от раждането на дете с гръбначно-мозъчни дефекти.
Метилтетрахидрофолат (МТХФ) като Quatrefolic , за разлика от фолиевата киселина  може да преминава през кръвно-мозъчната бариера, което го прави предпочитан вариант при наличие на когнитивни нарушения, за да засили синтеза на ацетилхолин невротрансмитер, свързан с паметта.
СЪСТАВ:
Quatrefolic (6S) - 5 метилтетрахидрофолат
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
по 1 капсула дневно между храненията

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ТОП ФОЛАТ КАПС Х 60 ВИВАФАРМА
Вашият рейтинг