ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ OVIEW Х 5

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
34884
13,49 лв.

Овю тест за овулация представлява надежден и лесен за използване тест за определяне на най-подходящите дни за зачеване – когато е най- голяма вероятността да настъпи Вашата овулация. Oview тест за овулация предвижда периода на овулация, като отчита нивата на специфичен хормон в урината - Лутеинизиращ хормон (ЛХ). Предлага се в удобна опаковка от 5 броя тестови ленти.


Обяснение на теста:
Човешкият лутеинов хормов (LH) е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от хипофизната жлеза. LH има молекулярна маса от 30 000 далтона. LH участва в регулирането на овулацията и функцията на яйчниците по време на менструацията. Приблизително 12 до 36 часа след вълната на LH, уголемената торбичка е готова да отдели узрялата яйцеклетка. При последвалата овулация, LH се връща до базовото си ниво за 48 часа. Рязката промяна на нивото на LH по време на менструалния цикъл го правят идеален за отчитане наличието на овулацията.

Преди за започнете:

За по-надежден резултат направете Овю тест за овулация между 10.00 ч. и 20.00 ч. и намалете приема на течности 2 часа преди тестването. В зависимост от продължителността на менструалния Ви цикъл определете на кой ден трябва да започнете тестване

Забележка: Ако цикълът Ви е по-кратък от 21 дена или по-дълъг от 38 дена, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Ако не знаете каква е продължителността на цикъла Ви, можете да започнете тестване 11 дена след началото на менструацията, тъй като продължителността на цикъла е средно 28 дена. Ако имате нерегулярен цикъл, моля, изберете най-краткия цикъл през последните 6 месеца.

1. Вземете чист и сух съд и го напълнете с урина.

2. Извадете от опаковката една от лентичките.

3. Потопете лентичката в съда за урина със сочеща на долу стрелка. Не потапяйте лентичката по-дълбоко от указаната "Mark" (максимална) линия. Извадете лентичката след 5 секунди и я оставете на равна, суха и непопиваща повърхност (например: върху ръба на съда за урина).

4. Изчакайте 5 минути преди да отчетете резултата, но не повече от 30 мин.

5. Отчетете резултата:

Една черта в контролната зона: отрицателен резултат - няма овулация. Тест линията е по-светла от контролната линия: отрицателен резултат - няма овулация. Две видими черти с еднакъв цвят: положителен резултат - вероятност да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа. Ако желаете да забременеете, това е най-подходящия период за полов акт. Тест линията е по-тъмна от контролната линия: положителен резултат - вероятност да настъпи овулация в след-ващите 24 до 48 часа. Ако желаете да забременеете, това е най-подходящия период за полов акт. Не се появява нито една линия: невалиден тест. Моля повторете теста с нова опаковка.

Стъпки 2-5

Повторете стъпка 1 през следващите 4 дена по едно и също време на денонощието.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ OVIEW Х 5
Вашият рейтинг