ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ КОМБИНИРАН АДВЕНТ ЛАЙФ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
93168
14,99 лв.

Комбинираният тест за наркотици (проба от урина) е бърз хроматографски имуноанализ* за качествено и навременно откриване на четири наркотика в човешката урина: Амфетамин, Марихуана, Кокаин и Опиати. Определените гранични концентрации за тези вещества са, както следва: АМР (Амфетамин) - 1000ng/mL (Може да се открие до 2 дни след употреба). ТНС (Марихуана) - 50ng/mL (Може да се открие от няколко часа до 3-5 дни след употреба). СОС (Кокаин) - 300ng/mL (Може да се открие до 3 дни след употреба). OPI (Опиати) - 2000ng/mL (Може да се открие до 4 дни след употреба). Тестът се използва, за да се добие визуален резултат и е предназначен за употреба от здравни и други професионалисти, за да способства откриването на наркотични вещества. *В химичния анализ хроматографията е лабораторна техника за разделяне на смес на нейните компоненти. Хроматографският имуноанализ е техника, при която антитяло или агент, свързан с антитяло, се използва като част от хроматографска система за изолиране или измерване на специфична цел

Време за теста: 5-7 мин. Открива наличие на Амфетамин, Марихуана, Кокаин и Опиати в човешка урина. Резултати след 5 минути. Точност: 99,99%. Лесни за разчитане резултати. Съхранение при стайна температура (4°C-30°C). 1 тест в кутия

Предоставени материали: 1 бр. индивидуално опакована тест-касета. 1 бр. инструкция за употреба. Допълнителни необходими материали: Контейнер за урина. Таймер / хронометър.

Оставете теста и пробите да достигнат до стайна температура (15-30˚С) преди употреба. 1. Извадете тест касетата от защитната опаковка и я поставете на чиста и равна повърхност. За найдобри резултати, тестът трябва да се извърши в рамките на един час. 2. Отстранете капачката от края на касетата и потопете тест лентите на картата вертикално в пробата от урина за най-малко 10-15 секунди. Внимавайте при потапянето урината да не докосва пластмасовата част на касетата. 3. Поставете тест касетата на непопиваща, равна повърхност, стартирайте хронометъра и изчакайте да се появят една или няколко червени линии. Резултатът трябва да се отчете след 5 минути. Резултат, отчетен след 8 минути не е валиден.

Положителен: Само една цветна линия се появява в контролната зона (С). В тестовата зона (Т) не се появява видима линия.

Отрицателен: Две цветни линии се появяват на мембраната. Едната се намира в Контролната зона (С), а другата – в Тестовата зона (Т).

Невалиден: Не се появяват контролни линии. Резултатите от всеки тест, при който не са се появили контролни линии в указаното време, трябва да се считат за невалидни. Моля преразгледайте процедурата и повторете тестването с нов тест. Ако проблемът се повтори, спрете употребата на теста и се свържете с местния доставчик. www.adventlife.net РЕЗУЛТАТИ HEALTH IN YOUR HANDS

Забележка: 1. Яркостта на цвета в Тестовата зона (Т) може да варира в зависимост от концентрацията на аналити в пробата. Затова, независимо от яркостта, ако линията е видима, то тестът трябва да се счита за отрицателен. Имайте предвид, че този тест е качествен и не може да даде информация за концентрацията на аналити в пробата. 2. Недостатъчно количество проба, неправилна процедура или тест с изтекъл срок на годност са най-честите причини за невалиден резултат.

Комплектът трябва да се съхранява на 4-30 градуса по Целзий до изтичане на срока, отпечатан на защитната опаковка.

  • Тестът трябва да остане в защитната опаковка до момента на използването му.
  • Не замразявайте.
  • Трябва да се вземат мерки да се предпазят компонентите на комплекта от замърсяване. Не изплозвайте теста, ако има следи от микробно замърсяване или овлажняване. Биологичното замърсяване на компонентите за дозиране, контайнерите или реактивите може да доведе до неверни резултати.
  • Тестът е разработен за употреба единствено с човешка урина.
  • Положителен резултат с който и да е тест, сочи за наличието на наркотик / метаболит и не дава информация за нивото на интоксикация.
  • Ако е открито наличие на наркотик / метаболит в пробата от урина, тестът не дава информация за честотата на употреба и не прави разлика между наркотици и някои храни или лекарства.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Най-продавани от тази категория
0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ КОМБИНИРАН АДВЕНТ ЛАЙФ
Вашият рейтинг