СПРЕЙ БИО КИЛ 500 МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
34825
13,80 лв.

Против мравки и хлебарки

 

 Напръскайте с Bio Kill по стени, тавани, прозорци или директно по ъглите и местата, където има насекоми. Bio Kill е безвреден за употреба в закрити помещения, жилищни сгради, обществени и промишлени обекти, лечебни и здравни заведения, обекти за производство и търговия с храни. След употреба не измивайте повърхностите, оставете препаратът да подейства. Напръскайте повторно при необходимост.

Против листни въшки

 

 Ако вашите цветя и растения са засегнати от въшки или други инсекти, напръскайте директно с Bio Kill. Bio Kill е безопасен и същевременно изключително ефективен в борбата срещу листните въшки, без значение дали засегнатите растения се намират в закрито помещение или навън.

Против бълхи

 

 Ако вашите домашни любимци имат проблем с бълхи или други ектопаразити, напръскайте ги обилно с Bio Kill и оставете препаратът да изсъхне без да измивате. При домашни любимци с дълъг косъм, може и двукратно, като козината се сресва на обратната страна. Bio Kill е напълно безвреден и нетоксичен за хора и топлокръвни животни.

Против молци

 

Предпазате зимните си дрехи си като напръскате директно по дрехите и по стените на гардеробите. Bio Kill не оставя лекета и няма мирис.

Bio Kill е напълно безвреден за хората, което го прави безопасно решение и в борбата с молците по храните. Напръскайте отвътре кухненските си шкафове, без притеснения, че продуктът ще попадне върху храна.  

Превантивна употреба

 

Bio Kill може да бъде използван и превантивно. Не чакайте насекомите да се появят. Грантирайте спокойствието си като напръскате шкафовете, гардеробите, стените, ъглите, домашните любимци, растения, дори и себе си , за да предотвратите появата на неприятните инсекти.

Нетоксичен и безопасен

 

Bio Kill е напълно нетоксичен и безвреден за хора и топлокръвни домашни любимци. Не вреди и няма последствия при досег с кожата на човек или козината на домашния любимец. Дори ако попадне в организма, няма опастност от натравяне.

 

Лесен за употреба

 

Bio Kill е течен препарат на водна основа, без мазнини и без опасни аерозолни приложения. Напръскайте засегнатото място и оставете да подейства. Може да пръскате и превантивно. Няма нужда да изпразвате или да проветрявате помещението.

Използвайте го навсякъде

 

Bio Kill е напълно безопасен за употреба както на открито, така и в затворени помещения. Bio Kill е биоразградим, не остава лекета, няма мирис и не е запалим. Може също да напръскате без притеснения външно вас или домашен любимец.

Идеален за трудно-достъпни места

 

Спрей-помпата улеснява впръскването на препарата до трудно достъпни места, като ъгли, дупки и канали.

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:СПРЕЙ БИО КИЛ 500 МЛ
Вашият рейтинг