СЕРЕНАМЕНТЕ КАПС Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
93758
27,50 лв.

Серенаменте капсули е хранителна добавка, природен продукт с растителни съставки, предназначена за повлияване симптомите на безпокойство, раздразнителност, нервност и безсъние. Подпомага естествените процеси на релаксация и сън. Оказва благоприятен ефект върху поддържане нормалното състояние на психиката. Розмариновата киселина, която е една от основните активни съставки, повишава нивата на невротрансмитерната аминокиселина GABA (Gamma-aminobutyric acid), която успокоява мозъчната активност,понижава стреса, подобрява мисловния процес и помага срещу тревога и безпокойство без привикване. GABA (Gamma-Aminobutyric Acid) е неесенциална невротрансмитерна аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък. Тя подобрява движението на неврните импулси, като не позволява на невроните да се свръхстимулират и има редица положителни ефекти върху нервната система. GABA има свойството да успокоява мозъчните вълни и състояния, свързани с нервност, подобрява съня и концентрацията и помага при случаи на хронична тревожност. Функционирането на повече от половината центрове в нашия мозък се случва благодарение на тази аминокиселина. Допълнителният прием на добавки, стимулиращи синтеза на GABA, води до по-добра защитна реакция на тялото към стреса, усещане за релаксиране и облекчава симптомите на умора и разсеяност. Маточината съдържа терпени и флавоноиди. Те действат на ниво лимбична система на ЦНС, която координира вегетативните функции и предпазва от абнормни стимули произхождащи от периферията. По този начин осъществява седативен ефект, които овладява проявите на вегетативна дистония. Витексинът в растението Пасифлора е флавоноиден гликозид, чийто агликон е апигенинът. Взаимодейства с редица ензими като ароматаза, фосфорилаза А2 и ацетилхолинестераза. В главния мозък витексин се свързва с рецепторите за бензодиазепини, лекарства познати с техния анксиолитичен и седативен ефект. По този начин витексин притежава подобен на бензодиазепините ефект: успокоява централната нервната система и центъра на съня. Глогът е богат на флавоноиди, проантоцианидин, тритерпеноидни киселини, ароматни аминокиселини и кардиотонични амини. Предизвиква артериална дилатация, намалява кръвното налягане, забавя сърдечната честота, усилва сърдечния контрактилитет. Притежава също и умерен централно действащ седативен ефект, полезен при безпокойство.

Serenamente е средство за овладяване на следните състояния:
• леки и средно тежки форми на нервност и напрежение
• леки и средно тежки форми на безпокойство и тревожност
• леки нарушения на съня, свързани с физическа и психическа преумора
• предменструален синдром - раздразнителност
• менопауза- топли и студени вълни
• подпомага естествените процеси на релаксация и сън
• оказва благоприятен ефект върху поддържане нормалното състояние на психиката

Активните компоненти са смес от екстракти от: листа на Пасифлора (Passifloraincarnata), корен от Валериана (Valeriana officinalis), цвят от Липа (Tilia platyphyllus), листа от Маточина (Melissa officinalis), Калифорнийски мак цяло растение (Eschscholzia californica), листа и цвят от Глог (Crataegus оxyacantha) и съдържащите се в тях алкалоиди: витексин и протопин, валерианова киселина.

Помощни вещества: пълнители: калциев фосфат антислепващи агенти: магнезиев стеарат /Е572/, силициев диоксид /Е551/ капсула от растителна целулоза Не съдържа глутен и лактоза!

 

Приемайте по 3 капсула дневно с вода, разделени в два приема както следва: 1 капсула през деня и 2 капсули вечер преди сън Препоръчвана доза за дневен прием: 3 капсули.

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:СЕРЕНАМЕНТЕ КАПС Х 30
Вашият рейтинг