СЕНИ ПОДЛОЖКИ УРО ЕКСТРА ПЛЮС ЖЕНИ Х 15

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
77915
7,69 лв.

СЕНИ ПОДЛОЖКИ УРО ЕКСТРА ПЛЮС ЖЕНИ Х 15

Seni Lady Extra Plus са урологични подложки за жени, страдащи от изпускане на урина, с активен начин на живот, които ценят комфорта и сигурността в съчетание с дискретност. Подходящи са също за бременни и родилки. Подходящи са за лека инконтиненция (изпускане на урина 50-100 мл в рамките на 4 часа).100% дишащи– индикаторът върху опаковката на Seni Lady Extra Plus посочва, че продуктът позволява свободна циркулация на въздуха като по този начин не пречи на кожата да диша и възпрепятства образуването на рани и ожулвания. Това се дължи на паропропускливия материал във външния слой на подложката, който спира течността, но пропуска въздуха.

Анатомична форма– Цялата серия Seni Lady се характеризира с анатомична форма, пасваща перфектно към женското тяло. Използването на Seni Lady продуктите е придружено с пълен комфорт и дискрестност.

Без латекс– урологичните подложки Seni Lady Extra Plus не съдържат латексови елементи в конструкцията си. Те са изработени от еластични нишки вместо латекс, така че рискът от алергични реакции е сведен до минимум.

EDS (Система за екстра сухота)– EDS системата е изключителна иновация при абсорбиращите продукти Seni. Благодарение на специалния нетъкан слой в абсорбиращата сърцевина на Seni продуктите, влагата се абсорбира много по-бързо, отколкото при обикновените абсорбиращи продукти. EDS слоят, който е под горния нетъкан слой, позволява по-добро и по-ефективно разпределение на влагата вътре в абсорбиращата сърцевина, което увеличава усещането на сухота и подобрява комфорта на използването на продукта.

Дерматологично тествани– Seni продуктите се тестват дерматологично, за да се потвърди, че са напълно безопасни за кожата.

Хидрофобични странични прегради– иновация при абсорбиращите продукти, която възпрепятства течността да излезе извън подложката. Страничните прегради са изработени от специален хидрофобен нетъкан материал, които "отблъсква" влагата и не позволява тя да излиза извън подложката.

Подходящи за бременни и родилки– 30% от бременните жени страдат от изпускане на урина. Пикочният мехур се намира под натиска на матката и има толкова малко място, че бременната жена изпитва желание за уриниране, дори когато пикочният мехур е пълен само с малко урина. Урологичните подложки Seni Lady Extra Plus са подходящи за бременни и са чудесно решение, защото са деликатни и силно абсорбиращи.

В периода след раждането се появява интензивно кървене, което намалява след няколко месеца. Seni Lady Extra Plus могат да бъдат използвани в този период. Те надеждно защитават бельото и попиват бързо кървенето.

Когато кървенето е интензивно – използвайте Extra Plus размер, по-късно, когато има само зацапване – опитайте Seni Lady Mini Plus или Normal.

Меки и деликатни– Изключително меките материали, от които са изработени Seni Lady подложките, ги правят много приятни на допир, не дразнят кожата и увеличават комфорта при използването им.

Спиране на миризмата–Суперабсорбентът, който се намира в сърцевината на подложките, спира миризмата и влагата вътре в подложката. Той не просто абсорбира изключително бързо урината и я превръща в гел, но и намалява наличието на бактерии като по този начин драстично намалява неприятната миризма.

1. Извадете подложката от опаковката и отлепете хартията от залепващата лента, разположена върху долната й страна.

2. Фиксирайте добре и залепете върху бельото.

3. Уверете се, че тя е залепена добре, за да осигури комфорт и удобство, докато я носите.

4. Честотата на смяна на превръзката зависи от интензивността на течението, но не по-късно от 8 часа.

5. Не изхвърляйте подложката в тоалетната – използваната подложка, изхвърлете в кош за боклук.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:СЕНИ ПОДЛОЖКИ УРО ЕКСТРА ПЛЮС ЖЕНИ Х 15
Вашият рейтинг