SABADILLA OFFICINARUM 9CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
30245
5,15 лв.

SABADILLA OFFICINARUM 9CH

ОПИСАНИЕ:

Sabadilla e ефикасно средство за облекчаване на патологии, свързани със сенна хрема и алергии.Може да се използва и като превантивно средство. Sabadilla се използва  в гастроентерологията  в случай на глисти, в неврологията и гинекологията. Препарата се използва за премахване на въшки от косата. 

СЪСТАВ:

Растителен - Вератрум сабадила, сем. Кремови

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

В случай на  настинка и сенна хрема се препоръчва да се вземе 5 гранули Sabadilla 15 CH 3  пъти дневно по време на кризи. При по - тежки кризи дозата може да се увеличи до 6  пъти дневно.Превантивното лечение се провежда в продължение на 3 месеца - 5 гранули Sabadilla 15 CH eдин или 2 пъти дневно.Започва се 1 месец преди периода на опрашването. В  този случай Sabadilla може да се комбинира с Euphrasia Officinalis и Allium Cepa  в същата доза.В случай на възпаление на фарингса и сухота в гърлото  се препоръчва да се вземат 5 гранули Sabadilla 5 CH  сутрин, обрд и вечер.  В  случай на чревни заболявания, причинени от  паразити се препоръчва Sabadilla 9 CH - 5 гранули сутрин, обед и вечер в продължение на 1 месец.Гадене при бременни жени може да бъде смекчено с 3 гранули 5 CH 3 до 5 пъти на ден.В случай на въшки се използва тинктурата майка.                 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:SABADILLA OFFICINARUM 9CH
Вашият рейтинг