PULSATILLA 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31205
4,85 лв.

PULSATILLA 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението съсънка /котенце/, който се използва за лечение на остър или хроничен ринит, гноен отит с жълта, недразнеща секреция, спастична хрема, сенна хрема, остър или рецидивиращ бронхит, диспепсия и колики с метеоризъм, запек или диария. Pulsatilla също така се използва и при често появяваш се предменструален синдром, слабо дразнещо или недразнещо вагинално течение, отекли крака, варици, варикозни язви, усложнения при флебит, уртикария със сърбеж, конюнктивит, блефарит, ечемик. Лекарството се препоръчва и при реактивни депресивни състояния при лица от чувствителния тип. Пулсатила се използва за лечение на измръзвания.

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от растението съсънка /котенце/, семейство Ranunculaceae. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на назофарингит е препоръчително да се вземе Pulsatilla 30 CH една доза седмично в продулжение на 3 месеца. При хронична треска - 5 гранули Pulsatilla 15 CH всяка вечер в продължение на 60 дни. Една доза 15 CH или 30  CH  в продължение на 5 дни е достатъчна да успокои ушна инфекция. Инфекциозни заболявания и рецидивираща уртикария могат да бъдат третирани с една доза 9 CH седмично в продължение на 3 месеца. За лечение на остър конюнктивит е препоръчително да се вземе 5 гранули Pulsatilla 9 CH сутрин и вечер в продулжение на седем дни. В случай на хроничен конюнктивит е препоръчителна разреждане 15 CH - eдна доза седмично в продължение на 3 месеца. По 5 гранули Pulsatilla, веднъж на ден за 60 дни може да успокои пациенти, които са постоянно в състояние на депресия.              

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:PULSATILLA 5CH
Вашият рейтинг