Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки. Научете повече.
Хранителна добавка
Лактобацилус Булгарикус са пробиотични бактерии IV - поколение извлечени от млечни продукти произведени без промишлена закваска от екологично чисти райони на България.
Предназначение:
* Българските млечно кисели бактерии /Лактобацилус Булгарикус/ подпомагат нормалната функция на храносмилателната система и дейността на нормалната чревна флора.
Състав:
Съставки на една капсула: български млечнокисели бактерии /Lactobacilus Bulgaricus/ - 240 mg /6.50 x 10⁹ CFU/g/ и малтодекстрин /от естествен източник/.
Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: български млечнокисели бактерии /Lactobacilus Bulgaricus/ - 720 mg /6.50 x 10⁹ CFU/g/ и малтодекстрин /от естествен източник/ .
Съставки на капсулата: желиращ агент - желатин.
Начин на употреба:
по 1 капсула 3 пъти дневно, по време на хранене.
Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Условия за съхранение: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.