ПРЕГНАКО ПРЕНАТАЛ ПРОТЕИН ЗА БРЕМЕННИ С НАТУРАЛЕН ВКУС 500ГР.

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
89559
51,99 лв.

"ПРЕГНАКО ПРЕНАТАЛ е протеин, разработен специфично за бременни, за да компенсира загубата на белтък по време на бременността. Това е един изпитан, качествен и много добре усвояващ се белтъчен продукт.

PRENATAL PROTEIN e богатa на протеин хранa, която осигурява важни нутриенти на бременните жени. Спомага за правилно физиологично и когнитивно развитие на плода.

  • Съдържа всички необходими аминокиселини с най-висока степен на бионаличност
  • Натурален млечен вкус от естествен произход
  • Може да се приема през цялата бременност
  • Само естествени съставки
  • Без ГМО
  • Без глутен
  • Без добавена захар

PRENATAL PROTEIN е съвършена комбинация от клинично доказани хранителни суровини от най-високо качество.

Пренатална протеинова матрица 85% (суроватъчен протеин изолат (млечен), суроватъчен протеин изолат хидролизат (млечен), телешки протеин изолат хидролизат, суроватъчен протеин концентрат (млечен), соев лецитин), натурален ароматизант, фибри 6.8% (оризови, цитрусови), ензими 2.9% (папаин, протеаза, фосфолипаза, липаза), натурален подсладител: стевия екстракт 0.2% (стевиол гликозиди).

Нативен Протеин Изолат - чист и естествен суроватъчен протеин от мляко, произведен по усъвършенствана технология на студено филтриране, която позволява нежно извличане на белтъците по нов начин и с минимална обработка. Тази технология съхранява протеина, като същевременно запазва естествените свойства и пълната му хранителна стойност. По време на процеса не се използват никакви добавки или химикали.

Нашия нативен протеин е естествено богат на незаменими аминокиселини, особено левцин. Бионаличният левцин и уникалният състав аминокиселини задействат и подпомагат синтеза и растежа на плода. С отличния си хранителен профил и превъзходни характеристики спрямо традиционните суроватъчни протеини, нашия нативен протеин се усвоява по-ефективно и има по-висок капацитет за осигуряване на правилното съотношение на аминокиселини за поддържане на телесните функции в сравнение с другите протеини.

Млечно Маслени Глобулни Мембрани (MFGM) и защо са толкова важни за всяко бебе?

Фосфолипидите и Ганглиозидите са най-важните структурни компоненти на мозъка. Наличието на тези липиди в храната на бременната жена ще осигури и оптималното им акумулиране в бебето.

Млечно Маслените Глобулни Мембрани (MFGM) осигуряват строителните материали за изграждането на мозъка. Нашия MFGM протеин е богат на биоактивни компоненти като Фосфолипиди и Ганглиозиди. Те са доказано полезни за когнитивните функции, могат да преминават през плацентата и да се интегрират в мозъка на плода.

Суроватъчен Протеин Изолат съдържащ оптимални нива на дипептиди, трипептиди и свободни аминокиселини. Това увеличава максимално капацитета му на усвояване и ефективно доставя основни протеинови хранителни вещества за улесняване на растежа на плода. Специалния процес на хидролиза и патентована технология отключват силата на суроватъчния протеин за създаване на нашия изключителен протеинов продукт.

Телешки Протеин Изолат е хипоалергенен, хидролизиран протеин, произведен от свежо Европейско телешко месо. Неговия състав и структура са близки до тези на мускулните влакна, а аминокиселинния му профил е идеален за хранене на бременни.

Ензимите могат да бъдат описани като прости протеини, намиращи се във всяка жива клетка, където те действат като „биологични катализатори“ за регулиране на различни биологични реакции, включително храносмилането. Няколко храносмилателни ензима в нашата формула участват в разграждането на протеините, мазнините и други сложни молекули, присъстващи в храната. Чрез това действие те улесняват храносмилателния процес и по този начин спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества от организма.

Нашите фибри са полезни за храносмилането. Те подобряват подвижността в червата и стимулират растежа на полезната микрофлора.

Разтворете 2 (две) пълни мерителни лъжички (25г) в 200 мл студена вода, краве или растително мляко (бадемово, оризово, лешниково или др.). За най-добри резултати използвайте блендер или шейкър PREGNACO.

  • При общ белтък <65 г/л х2 (две) мерителни лъжички, 2 (два) пъти дневно.
  • При общ белтък >65 г/л х2 (две) мерителни лъжички, 1 (един) път дневно.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ПРЕГНАКО ПРЕНАТАЛ ПРОТЕИН ЗА БРЕМЕННИ С НАТУРАЛЕН ВКУС 500ГР.
Вашият рейтинг