ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС ДРЕНАЖ И ДЕТОКС №8 Х 30 БР

Безплатна доставка за над 70 лв.
Код
68798
19,20 лв.

ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС ДРЕНАЖ И ДЕТОКС №8  Х 30 БР

Капсулите за детоксикация и дренаж на Pranarom – Oleocaps 8, благоприятстват изчистването на токсините, натрупани в организма. Съдържащи етерични масла от мента, лимон, джинджифил, кардамон, мандарина, хвойна, както и растително масло от рапица, те действат очестително на тялото и понижават лошия холестерол.

Детоксикацията е едно от нещата, от които човек се нуждае на старта на всеки нов сезон. Прекаленото вредни неща, натрупани в организма, трябва да бъдат изхвърлени, но това не винаги е лесна задача. Благодарение на специални капсули, съдържати етерични и растителни масла, вие може да контролирате лошия холестерол и пречистите тялото си.

Благодарение на растително масло от рапица, морски желатин,  етерични масла (75 мг на капсула) от мента, лимон, джинджифил, кардамон, мандарина, хвойна, Olecaps 8 е изключително ефикасен за детоксикация и дренаж.

 

 

 

 

Производителят носи отговорност за точния състав на продукта. Препоръчително е да проверите списъка със съставките върху опаковката на продукта поради възможни промени.

Съвети за употреба:

  • 1 капсула сутрин и вечер преди лягане, в продължение на 1 5 дни. Лечението може да се повтори при нужда, от 2 до 4 пъти годишно. Това важи особено за пролетта и есента.
  • Като добавка или основно лечение при лош холестерол –  1 капсула на закуска в продължение на 1 месец. Лечението може да се поднови, при необходимост, но задължително след почивка от 1 седмица.

Предпазни мерки:

  • Капсулите за детоксикация и дренаж се поглъщат с малко вода;
  • Да се държат далеч от малки деца;
  • Да не се пият повече от 9 капсули дневно;
  • Да се пазят от топлина;
  • Да не се ползват по време на бременност и кърмене, както и при деца под 6-годишна възраст, освен по изрично предписание от лекар.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 70 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 70 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

Най-продавани от тази категория
0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС ДРЕНАЖ И ДЕТОКС №8 Х 30 БР
Вашият рейтинг