POLLENS 9CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
32966
5,15 лв.

POLLENS 9CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от поливалентни полени, който се използва за лечение на хора с алергия към полени /сенна хрема, алергичен ринит, конюнктивит, астма/. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от поливалентни полени. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на алергичен ринит, Pollens 15 CH често се прилага едновременно с Аpis Mellifica 9 CH и  Histamine 15 CH.Трите лекарства трябва да се вземат сутрин и вечер по 5 гранули от всяко. Ако назалния секрет е силен може да се прибави Allium Cepa 9 CH, а при увеличена секреция от носа при много студено време  - Arsenicum Album 9 CH. Ako пациента страда от алергичен конюнктивит трябва да взема ежедневно Pollens 15 CH. При необходимост към лечението могат да се добавят Allium Cepa 5 CH, Apis Mellifica 5 - 9 CH, Arsenicum Album 5 CH, Euphrasia 5 CH, Kalium Iodatum 5 CH. Хората предразположени към астма могат да бъдат лекувани превантивно с  Pollens 30 CH  2 до 3 месеца преди сезона на опрашване.      

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:POLLENS 9CH
Вашият рейтинг