POLLENS 9CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
32966
4,85 лв.

POLLENS 9CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от поливалентни полени, който се използва за лечение на хора с алергия към полени /сенна хрема, алергичен ринит, конюнктивит, астма/. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от поливалентни полени. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на алергичен ринит, Pollens 15 CH често се прилага едновременно с Аpis Mellifica 9 CH и  Histamine 15 CH.Трите лекарства трябва да се вземат сутрин и вечер по 5 гранули от всяко. Ако назалния секрет е силен може да се прибави Allium Cepa 9 CH, а при увеличена секреция от носа при много студено време  - Arsenicum Album 9 CH. Ako пациента страда от алергичен конюнктивит трябва да взема ежедневно Pollens 15 CH. При необходимост към лечението могат да се добавят Allium Cepa 5 CH, Apis Mellifica 5 - 9 CH, Arsenicum Album 5 CH, Euphrasia 5 CH, Kalium Iodatum 5 CH. Хората предразположени към астма могат да бъдат лекувани превантивно с  Pollens 30 CH  2 до 3 месеца преди сезона на опрашване.      

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:POLLENS 9CH
Вашият рейтинг