PAREIRA BRAVA 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31173
4,85 лв.

PAREIRA BRAVA 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението хондродендрон томентозум, който се използва за лечение на остър цистит, колики при бременни жени, увеличена простата, дисменория. Pareira Brava е лекарство, което е подходящо при  невъзможност за уриниране, също така и при болки в главичката на пениса при микция, който сякаш ще се пръсне, болки, пропагиращи към бедрото. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от хондродендрон томентозум, сем. Мениспермациа. Лиана в Южна Америка. Това растение съдържа алкалоид със силно спазмолитично действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. При остър цистит се препоръчва 3 гранули Pareira Brava 5 CH  на всеки 30 минути до настъпване на подобрение. При често уриниране и трудности при задържане на урината, пациентът трябва да приеме 3 гранули 5 CH по 3 пъти на ден, а за облекчаване на силна болка - 3 гранули на всеки час. Бъбречни колики може да се повлияят положително от едновременното приложение на Pareira Brava 5 CH, Berberis Vulgaris 5 CH, Lycopodium 5 CH, Calcarea carbonica 5 CH.    

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:PAREIRA BRAVA 5CH
Вашият рейтинг