PAREIRA BRAVA 5CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
31173
4,85 лв.

PAREIRA BRAVA 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението хондродендрон томентозум, който се използва за лечение на остър цистит, колики при бременни жени, увеличена простата, дисменория. Pareira Brava е лекарство, което е подходящо при  невъзможност за уриниране, също така и при болки в главичката на пениса при микция, който сякаш ще се пръсне, болки, пропагиращи към бедрото. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от хондродендрон томентозум, сем. Мениспермациа. Лиана в Южна Америка. Това растение съдържа алкалоид със силно спазмолитично действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. При остър цистит се препоръчва 3 гранули Pareira Brava 5 CH  на всеки 30 минути до настъпване на подобрение. При често уриниране и трудности при задържане на урината, пациентът трябва да приеме 3 гранули 5 CH по 3 пъти на ден, а за облекчаване на силна болка - 3 гранули на всеки час. Бъбречни колики може да се повлияят положително от едновременното приложение на Pareira Brava 5 CH, Berberis Vulgaris 5 CH, Lycopodium 5 CH, Calcarea carbonica 5 CH.    

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:PAREIRA BRAVA 5CH
Вашият рейтинг