Капсули за имунитет Novae Pharm

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
95466
19,90 лв.

Във времена, в които всеки от нас търси начини да се предпази от вируси и бактерии, имунитетът се превръща в нашият най-добър защитник. Не е тайна, че силният имунитет може да направи чудеса за нашето здраве, помагайки ни не само да се справим по-лесно с инфекции, но и да възстановим бързо силите си след такива. 

Въпреки че здравословният начин на живот и балансираното хранене са основни, понякога тялото ни се нуждае от допълнителна подкрепа. Тук на помощ идват специализираните капсули за имунитет, които могат да бъдат ценен съюзник в борбата срещу вирусите.

Описание

Капсули за имунитет е нова формула за подкрепа на имунната система, която е разработена и създадена съвместно с опитните фармацевти на аптеки Нове Фарм. 

В продукта са вложени незаменимите ползи за имунитета на черния бъз и активни съставки, които доказано повлияват благотворно имунитета. 

Активни съставки

За да можем по-добре да разберем действието на Капсули за имунитет, нека първо разгледаме богатия им състав:

  • Витамин C, известен още като L-аскорбинова киселина, е едно първите неща, към които посягаме, когато се нуждаем от подкрепа за имунната система. Той действа като мощен антиоксидант, защитава клетките от увреждане и спомага за производството на бели кръвни клетки, които са на предната линия в борбата с инфекциите.

  • Черният бъз е едно от онези чудеса на природата, което се използва от векове заради своите лечебни свойства, особено когато става въпрос за подсилване на имунната система. Той е ценен съюзник за поддържане на добро имунно здраве благодарение на своя богат състав от антиоксиданти и витамини. Екстрактът от черен бъз е доказано средство за намаляване на продължителността и тежестта на грипни и простудни симптоми. Той подкрепя естествените защитни сили на тялото.

  • Цинкът под формата на цинков цитрат също е ключов за здравата имунна функция. Той е важен за целостта на имунната система, като подпомага развитието и функцията на клетките, отговорни за защита срещу патогени.

  • Селенът, получен като натриев селенит, играе жизненоважна роля в антиоксидантната защита на тялото и подкрепа на имунната система. Той помага за предотвратяване на оксидативния стрес в клетките и способства за поддържането на оптимално здраве.

  • Витамин D, или холекалциферол, е незаменим за поддържането на силна имунна система. Този витамин помага за активирането на имунните клетки и поддържа нормалната им функция, което е от значение за защитата срещу инфекции и болести.

Всеки от тези компоненти допринася по уникален начин за засилване на имунитета и подкрепя тялото в борбата срещу външни заплахи, за да можете да се радвате на оптимално здраве.

Действие и ползи

Капсулите за имунитет на Нове Фарм са мощен коктейл за подкрепа на имунната система. Той предлага комплексен подход към укрепването и поддържането на имунната защита на организма, като в същото време минимизира риска от различни вирусни и бактериални инфекции. 

Можете да се доверите на продукта за следните цели: 

  • Повишаване на антиоксидантната защита: Витамин C и селенът действат като мощни антиоксиданти, които помагат за намаляването на оксидативния стрес в тялото и защитават клетките от увреждане.

  • Защита срещу респираторни инфекции: Екстрактът от черен бъз е известен със своите антивирусни свойства, особено при борбата с грипни и простудни вируси. Той може значително да подобри имунния отговор на организма.

  • Подкрепа за клетъчната и хуморалната имунна система: Цинкът е ключов за развитието и функционирането на белите кръвни клетки, които са от съществено значение за имунния отговор на организма срещу инфекциозни агенти.

  • Подобрено функциониране на имунната система: Витамин D играе важна роля в активирането и регулирането на имунните клетки, като така допринася за ефективната борба срещу патогени.

  • Оптимизиране на общото здравословно състояние: Селенът допринася за поддържането на общото здраве и благосъстояние, както и участва в процесите на клетъчна защита и метаболизъм.

Благодарение на активните си съставки, Капсулите за имунитет предлагат всеобхватен подход към поддържането на здрава и добре функционираща имунна система. 

За кого е подходящ продуктът

Продуктът е подходящ за възрастни, които искат да подобрят състоянието на имунната си система. Да не се предлага на деца. 

В случай, че търсите най-подходящия стимулатор за детски имунитет, може да се доверите на нашия Сироп от черен бъз и витамини за имунитет за деца.

Допълнителна информация

Важно е да подчертаем, че преди да започнете употребата на каквато и да било хранителна добавка, е редно да потърсите медицинско мнение от лекар или фармацевт. Така ще сте сигурни, че добавката е безопасна за вас и не предизвиква нежелани взаимодействия с вече приемани медикаменти.

Този продукт не трябва да се разглежда като заместител на разнообразния и балансиран хранителен режим. Винаги спазвайте препоръчителната дневна доза.

Състав

Основни съставки

в 1 капсула

*NRVs%

Витамин C (L-аскорбинова киселина)

150 mg

188%

Черен бъз екстракт (Sambucus nigra)

125 mg

-

Цинк (цинков цитрат)

7,5 mg

75%

Селен (натриев селенит)

50 µg

91%

Витамин D (холекалциферол)

7,5 µg

150%


Съставки: L-аскорбинова киселина, черен бъз екстракт (плод), пълнител микрокристална целулоза, цинков цитрат, антислепващи агенти магнезиев стеарат и силициев диоксид, натриев селенит, холекалциферол, капсула (желатин, оцветител калциев карбонат)

*NRVs – хранителни референтни стойности

Начин на употреба

Дневната доза активни съставки е осигурена в една капсула за имунитет, която се приема с достатъчно количество вода.

Противопоказания

При стандартни дозировки и при липса на алергии към някоя от съставките, продуктът обикновено е добре поносим. Въпреки това е възможно да се появят леки странични ефекти като стомашен дискомфорт при хора с чувствителен стомах. 

 

Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, приемате други лекарствени продукти или имате здравословни проблеми.

Често задавани въпроси

Колко време е необходимо за да усетя положителните ефекти от продукта?

Въпреки че индивидуалната реакция на организма продукта може да варира, мнозина забелязват подобрение в общото си здравословно състояние и по-малка податливост към инфекции след няколко седмици редовен прием.

Може ли този продукт да предотврати настинки и грип?

Продуктът е разработен да подкрепя имунната система и може да намали вероятността от развитие на настинки и грип. Въпреки това, той не гарантира пълна защита от вируси и бактерии, и е важно да се спазват и други здравословни практики.

Как трябва да съхранявам продукта?

Продуктът трябва да се съхранява на хладно, сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и извън обсега на деца, за да се запази неговата ефективност и безопасност.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:НОВЕ ФАРМ ФОРМУЛА ЗА ИМУНИТЕТ КАПС. Х 30
Вашият рейтинг