NATRUM SULFURICUM 30CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от натриев сулфат, който се използва за лечение на нервна депресия, последици от черепномозъчни травми, мигрена, диария, астма, екзема. Natrum Sulfuricum се препоръчва при ставни болки, локализирани в хрущяла. В дерматологията се използва за лечение на инфекции, причинени от гъбички. Предписва се също и за лечение на целулит и брадавици. Natrium sulfuricum може да се използва ефективно при лечение на тарвми на главата, свързани със загуба на съзнание и главоболие. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от натриев сулфат, което се среща в естествено състояние в изворни води, езера и морска вода.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на диария Natrum Sulfuricum силно препоръчителен, особенно когато изпражненията са течни. В този случай трябва да се вземат 2 гранули Natrum Sulfuricum 9 CH по 3 пъти на ден. За лечение на ентероколит се използва същото разреждане - 5 гранули сутрин и вечер. За лечение на настинки се препоръчва Natrum Sulfuricum 15 CH - 5  гранули дневно за 10 дни, а за да се предотврати възможно повторение, особенно през зимния период се предписва една доза седмично Natrum Sulfuricum 15 CH. Ставни болки се лекуват с една доза седмично Natrum Sulfuricum 9 CH или 15 CH. Когато пациентът е чувствителен към влага трябва да вземе 1 доза Natrum Sulfuricum 15 CH веднъж или два пъти седмично. За лечение на кожни заболявания се използва разреждане Natrum Sulfuricum 30 CH - 5 гранули сутрин и вечер за 3 месеца. Същото високо разреждане се използва в случай на травма на главата - една доза дневно в продължение на 5 дни.       

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация