NAPHTALINUM 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от нафталин, който се използва за лечение на алергии, особенно сенна хрема, и настинки, препоръчва се при водниста, дразнеща секреция от носа, съпроводена от дразнещо сълзене от очите, от многобройни кихания и от кашлица със спастичен характер. Naphtalinum е подходящо лекарство при макулна дегенерация. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от нафталин, силно токсично съединение, което се използва в производството на антисептици и инсектициди.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на сенна хрема се препоръчва Naphtalunum 5 CH по 3 гранули сутрин, обед и вечер. Едновременно може да се включат и други хомеопатични лекарства, които са специфични за тази патология / Sadabilla или гранули цветен прашец/. В случай на отлепване на ретината и други очни заболявания се препоръчва Naphtalinum 5 CH - 3 гранули сутрин, обед и вечер.

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация