NAPHTALINUM 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31202
5,15 лв.

NAPHTALINUM 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от нафталин, който се използва за лечение на алергии, особенно сенна хрема, и настинки, препоръчва се при водниста, дразнеща секреция от носа, съпроводена от дразнещо сълзене от очите, от многобройни кихания и от кашлица със спастичен характер. Naphtalinum е подходящо лекарство при макулна дегенерация. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от нафталин, силно токсично съединение, което се използва в производството на антисептици и инсектициди.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на сенна хрема се препоръчва Naphtalunum 5 CH по 3 гранули сутрин, обед и вечер. Едновременно може да се включат и други хомеопатични лекарства, които са специфични за тази патология / Sadabilla или гранули цветен прашец/. В случай на отлепване на ретината и други очни заболявания се препоръчва Naphtalinum 5 CH - 3 гранули сутрин, обед и вечер.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:NAPHTALINUM 5CH
Вашият рейтинг