MEPHITIS PUTORIUS 5 CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от секрети на скункс, който се използва за лечение на белодробни заболявания, спазмофилия при свръхнервни, впечатлителни хора, коклюш с честа, задушаваща се, пристъпна кашлица, която се засилва в легнало положение, бронхиална астма със задушаваща пристъпна кашлица и силна нервна възбуда, също така и ларингеални спазми - леки форми на спастичен хлип с често попадане на храна в трахеята. Mephitis Putorius е лекарство подходящо при внезапно силно задушаване с блокиране на издишването, конюнктивална хиперемия и смъдящи или парещи болки в очните ябълки, усещане за вибрации, треперене на крайниците, синдром на неспокойните крака. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от секрети от аналните жлези на скункс, вещества, които животното освобождава в случай на опастност като средство за защита.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. При спазъм при плач ("захласване") при деца, вследствие на кашлица - х 5 гранули/ден, в продължение на 3 месеца. При нужда курса може да се повтори.

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация