МЕЛАТОНИН РЕЛАКС ПЛЮС ВОЛЕНТА ТАБЛ. Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
91137
5,95 лв.

Мелатонин Релакс Волента Плюс е хранителна добавка за по-добър сън и намаляване чувството на отпадналост и умора. Мелатонинът е хормон, произвеждан от епифизата, което е определящо за нормалното протичане на т.нар. циркаден ритъм – пренастройването на организма към идването на нощта (тъмнината) и на деня (светлината). Мелатонинът също така е с доказана ефективност при смяна на часовия пояс, когато на организма са необходими няколко дни да привикне към новия цикъл ден-нощ и случаите на разстройства в съня са много чести. Добавките с мелатонин са препоръчителни и за слепи, които изпитват проблеми със заспиването и съня, поради факта, че организмът им няма възможност да изгради циркаден ритъм на основата на смяната на деня с нощта. Витамин В6 (пиридоксин) играе важна роля в обмяната на веществата и е необходим за нормалното функциониране на централната и периферната нервна система. Той участва също в синтеза на невромедиаторите, включително на хормона серотонин – невротрансмитер, който регулира мозъчната активност през различните части на денонощието. Прием на допълнително количество витамин В6 обикновено се препоръчва при всички състояния на обща тревожност и неврози. Народната медицина използва маточината при различни състояния и заболявания, включително депресия и неврози, водещи до проблеми със съня и безсъние, както и за понижаване на кръвното налягане. Есенциалните масла, които се съдържат в маточината, могат да повлияват положително пренапрежението и различните прояви на стреса. Ментата (Mentha piperita L.) съдържа ментола – етерично масло. Сред употребите на ментола са и тези за намаляване на кръвното налягане (допринася за забавяне на сърдечната дейност, което е типично за организма по време на нормален сън) и на спазмите, предизвикани от неправомерно възникнали нервни импулси.

Всяка доза (½ таблетка) съдържа: Мелатонин 1 мг., витамин B6 2 мг. (11%*), екстракти от: маточина (Melissa officinalis) 25 мг., ментово масло (Menta x piperita) 5 мг. помощни вещества: талк (E572), старлак, магнезиев стеарат (E1202), микрокристална целулоза (E460).

Всяка доза (½ таблетка) съдържа

Мелатонин1 мг.
Витамин B62 мг. (11%*)
Маточина (Melissa officinalis)25 мг.
Ментово масло (Menta x piperita)5 мг.

*% от максимално допустимото количество за дневен прием.

 

по 1/2 таблетка около половин час преди лягане за сън. За постигане на най-добър ефект се препоръчва редовният прием на Мелатонин Релакс Волента Плюс в продължение на не по-малко от 3-4 седмици.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
0% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:МЕЛАТОНИН РЕЛАКС ПЛЮС ВОЛЕНТА ТАБЛ. Х 30
Вашият рейтинг