МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW PRECISE MICRO PENCIL 3 SOFT BROWN *

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
34501
12,99 лв.

МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW PRECISE MICRO PENCIL 3 SOFT BROWN / MAYBELLINE BROW PRECISE MICRO PENCIL МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ 3 SOFT BROWN

Описание:

Веждите са важна част от цялото излъчване и визия на всяка жена. С молива Brow Precise Micro ще придадете плътност, цвят и форма на веждите си само с няколко лесни стъпки. Той разполага с ултра фин връх , който осигурява прецизност при нанасяне, а в другия му край - четка за разпределяне на цвета. Освен това с четката можете да срешите и оформите веждите. Моливът попълва празните места и оцветява в естествено изглеждащи нюанси. Восъкът в състава прави текстурата нежна и дълготрайна, което спомага веждите да останат красиво подчертани и изразителни дълго време. Моливът не се нуждае от острилка, за да го подострите е нужно само едно завъртане.

Начин на употреба:

Нанесете къси линийки с отсечени движения, които да имитират косъмчета по веждите с цветната страна на молива. Използвайте четката, като я движете нагоре и навън, за да се слее цвета с веждите ви и да придобият желаната форма.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 70 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:МЕЙБЪЛИН МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ BROW PRECISE MICRO PENCIL 3 SOFT BROWN *
Вашият рейтинг